Ako vyzerá športová hala vnútri dnes? ZMEŇ TO!


Foto: Ako vyzerá športová hala vnútri dnes? ZMEŇ TO!
Galéria: 7 fotiek

Korytnačka ešte nepovedala posledné slovo. Pomôžte aj Vy dnes, utorok 26. augusta 2014 o 16.00 hod, ŠH na Bôriku. Bude sa tu totiž konať už 2. pracovná brigáda pre skultúrnenie priestorov kedysi pýchy Žiliny. Stačí prísť vychystaný v pracovnom oblečení a ak môžete, prineste si prípadne metlu, rukavice, dobrú náladu. Viac informácií už zo stránok ŽFL:

Kohokoľvek ochotného pozývame na malú pracovnú brigádu, už s poradovým číslom 2, do žilinskej ŠH na Bôriku. Vďaka vám sa pri nadmieru úspešnom prvom upratovaní partii 15 dobrovoľníkov podarilo skultúrniť priestory štyroch šatní, spŕch, zázemia, malej telocvične, ... . Pár záberov nájdete priložených v tomto príspevku. Šikovné ruky sa už čiastočne pustili aj do budúceho hracieho priestoru. Práve tam by mali smerovať aj najbližšie aktivity. Pozostávať budú z vysávania a prípravy plochy o veľkosti takmer 2 000 m2. Vysávať sa bude aj suterén a zo stien sa pokúsime odstrániť rôzne sprejové kresby samozvaných “umelcov”.

Všetko s cieľom spustiť v septembri 2014 do prevádzky ihrisko v regulárnom rozmere (40 x 20 m) pre futsal a florbal. Už na jeseň by to mohlo byť jedno z hracích miest 9. ročníka žilinskej mestskej MIRUPO Futsalová Žirafa Liga Žilina 2014/15 a 10. ročníka žilinskej mestskej UNIHOC Florbalová Žirafa Liga Žilina 2014.

Unikátny objekt ešte nepovedal svoje posledné slovo :-).




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu