Výstava „Lesopark Chrasť – premeny v čase“ a Verejná diskusia o budúcnosti lesoparku


Foto: Výstava „Lesopark Chrasť – premeny v čase“ a Verejná diskusia o budúcnosti lesoparku

Občianske združenie Preles v spolupráci s Nadáciou Ekopolis a Mestom Žilina pozývajú všetkých občanov na otvorenie výstavy „Lesopark Chrasť – Premeny v čase“ spojené s verejnou diskusiou o budúcnosti lesoparku. Súčasťou programu bude prezentácia projektu revitalizácie časti lesoparku pri sídlisku Solinky zástupcami mesta a prednáška na tému „Zapájanie verejnosti pri vytváraní verejných priestorov“ od Nadácie Ekopolis.
„Výstavu sme zostavili, aby sme poukázali na jedinečnosť a dôležitosť lesoparku v našom meste. Zároveň budeme radi, ak na diskusiu o jeho budúcnosti prídu všetci občania, ktorým záleží ako sa bude ďalej lesopark rozvíjať.“, povedal Vladimír Randa zo združenia Preles.

Akcia sa uskutoční vo štvrtok, 4. septembra 2014 od 16:00 v Ekocentre Lesopark vedľa Paľovej búdy, ulica Univerzitná 2. Výstava bude počas mesiaca septembra k videniu v oplotenom areáli detského ihriska v lesoparku.

Tento projekt sa uskutočňuje vďaka finančnej podpore Nadácie Ekopolis a spoločnosti Heineken Slovensko v rámci programu Pohoda za mestom.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu