Pri včerajšej akcii zaistili policajti marihuanu aj pervitín, množstvo zodpovedá až 937 dávkam


Foto: Pri včerajšej akcii zaistili policajti marihuanu aj pervitín, množstvo zodpovedá až 937 dávkam
Galéria: 5 fotiek
Foto: KRPZ Žilina

Žilinskí kriminalisti spoločne s policajtmi z pohotovostného policajného útvaru a pohotovostnej motorizovanej jednotky Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline vykonali včera 12. apríla úspešnú akciu zameranú na odhaľovanie drogovej trestnej činnosti.

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Žiline obvinil 37-ročného Jaroslava (zo Žiliny) zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Počas akcie policajti vykonali v Žiline viaceré prehliadky a pri ich výkone zaistili rastlinný materiál aj kryštalické látky.

Galéria: 4 fotky


„Predbežným skúmaním časti zaisteného materiálu bolo zistené, že ide o marihuanu a pervitín v množstve, ktoré zodpovedá 234 až 937 obvykle jednorazovým dávkam drogy,“ uviedol žilinský policajný hovorca Radko Moravčík.

Obvinenému mužovi hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na 3 až 10 rokov

„Na obvineného muža vyšetrovateľ Policajného zboru spracoval podnet na návrh na jeho vzatie do väzby. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ dodal policajný hovorca.

Galéria: 4 fotky




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KRPZ Žilina