Sever proti juhu, alebo Žilinčania sa bavia futbalom


Foto: Sever proti juhu, alebo Žilinčania sa bavia futbalom

Mesto Žilina Vás pozýva na 7. ročník podujatia Sever proti Juhu alebo Žilinčania sa bavia futbalom, do ktorého sa môžu zapojiť školy, kluby, úrady, organizácie firmy i partie. Podujatie bude prebiehať od štvrtka 4. septembra do piatka 5. septembra 2014 na Námestí Andreja Hlinku. V prípade veľkého záujmu sa futbalový turnaj uskutoční už v poobedňajších hodinách v stredu 3. septembra 2014. Po minuloročnom zápase Severu proti Juhu je skóre 4:2. v prospech severnej časti Žiliny. Generálnym partnerom podujatia je spoločnosť Kia Motors Slovakia s.r.o. a Nadácia Pontis.

Pre každého účastníka bude pripravené občerstvenie a pamätné tielko. Prihlásené družstvo sa môže zapísať len na jeden futbalový zápas, ktorého dĺžka bude trvať 30 minút. Hrať sa bude na pieskovom ihrisku v zostave štyria hráči a brankár (striedanie hráčov je ľubovoľné). Prihlásenie na turnaj Sever proti juhu je zdarma!

Žilinčania sa bavia futbalom od roku 2008. Počas dvoch dní sa konajú futbalové zápasy na Námestí Andreja Hlinku na mantinelovom ihrisku s umelou trávou, prípadne na piesku. Na minuloročnom podujatí sa zúčastnilo 56 tímov zo Žiliny a okolia. Súčasťou turnaja budú detské atrakcie a ďalší sprievodný program.

Zdroj: Tlačová správa mesta Žilina


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu