Pochybná predajkyňa NOTA BENE na Vlčincoch - od ľudí pýta peniaze, časopis im nedá


Foto: Pochybná predajkyňa NOTA BENE na Vlčincoch - od ľudí pýta peniaze, časopis im nedá

Viacerí čitatelia nás kontaktovali, aby upozornili zákazníkov prevádzky LIDL na ulici Vysokoškolákov v Žiline. V okolí obchodu sa totiž pohybuje žena, ktorá je pravdepodobne rómskeho pôvodu a od ľudí sa snaží vymámiť peniaze pod zámienkou predaja časopisu NOTA BENE.

„Dotyčná žena nemá pri sebe žiadny preukaz predajcu a má veľmi zvláštne správanie. Keď jej dáte peniaze, povie vám, že má posledný časopis a preto vám ho nemôže dať,“ popisuje skúsenosť jeden zo zákazníkov, ktorý chcel prispieť kúpou časopisu.


Situácia by sa mala podľa tvrdení viacerých ľudí opakovať takmer pravidelne. Predajkyňa má vždy nedostatok časopisov a preto len vyberá peniaze. Ženu možno vídať aj medzi sídliskami Solinky a Hliny, tiež pri predajni Lidl. Akonáhle niekto privolá hliadku mestských policajtov, ukryje sa v herni. 

Pri kúpe časopisu Nota bene prosím venujte pozornosť tomu, či svoje peniaze nedávate tým, ktorí skutočných predajcov pripravujú o vyhliadku na lepší život. Zistíte to veľmi jednoducho. Číslo na preukaze pravého predajcu sa zhoduje s číslom, ktoré má vyrazené na obálke časopisu.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu