Vyclievacia pošta sa sťahuje z Hviezdoslavovej na Bytčickú ulicu, od 3. apríla budú zásielky tam


Foto: Vyclievacia pošta sa sťahuje z Hviezdoslavovej na Bytčickú ulicu, od 3. apríla budú zásielky tam Foto: ilustračné / zilina-gallery.sk

Od 3. apríla 2017 si pre zahraničné zásielky, ktoré prechádzajú vyclievacím procesom, budeme chodiť na presťahovanú pobočku colného úradu Žilina Pošta. Na doterajšej adrese na ulici Hviezdoslavova nedaleko železničnej stanice totiž pobočka končí, sťahuje sa na Bytčickú ulicu. „Pobočka colného úradu Žilina Pošta známa aj pod názvom vyclievacia pošta sa presťahuje. Od 3. apríla 2017 už nebude sídliť na ulici P. O. Hviezdoslava 3, Žilina,“ informovala hovorkyňa Colného úradu Žilina Božena Chríbiková.
 
Vyclievacia pošta denne spracuje viac ako 6000 konaní


Pošta zaisťuje okrem vyclievania pre celý Žilinský kraj aj časť Trenčianskeho kraja, denne prerokuje viac ako 6000 zásielok. „Vyclievaciu poštu v Žiline, ktorá zabezpečuje pre celý Žilinský a časť Trenčianskeho kraja prejednávanie zásielok prichádzajúcich z tretích krajín alebo do tretích krajín odchádzajúcich a denne ich prerokuje viac ako 6 000, klienti nájdu na doterajšej adrese už len do konca marca,“ spresnila hovorkyňa.

Zároveň Colný úrad Žilina informuje, že v dôsledku sťahovania budú koncom týždňa fungovať niektoré služby v obmedzenom režime. „Od prvého pracovného dňa nastávajúceho mesiaca, t. j. od 3. apríla 2017 bude jej nové pôsobisko na adrese Bytčická 3810/76, 010 01 Žilina. V dňoch 30. a 31. marca 2017 prebehne sťahovanie pobočky a colníci tohto pracoviska z uvedeného dôvodu poskytnú služby v obmedzenom režime,“ uzavrela Chríbiková.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu