Počas dvoch nocí zmizli v Žiline dve autorádiá s navigáciami


Foto: Počas dvoch nocí zmizli v Žiline dve autorádiá s navigáciami

Neznámy páchateľ alebo páchatelia úradovali počas poslednej noci opäť na sídlisku Hliny. Na ulici Juraja Fándlyho, medzi bytovkami, došlo ku krádeži autorádia s navigáciou značky Škoda Columbus. Autorádio bolo odcudzené bez poškodenia vozidla, preto je pravdepodobné že nešlo o známych vykrádačov v športovom oblečení, ktorí sa snažia odcudziť akékoľvek cenné veci. Tí totiž v každom prípade autá poškodia.

Podľa majiteľov vozidiel môže ísť o dobre pripravených zlodejov, ktorí presne vedia, ako majú postupovať, aby s opatrnosťou otvorili vozidlo, demontovali autorádio bez poškodení a v krátkom čase. „Z auta mi nezmizli peniaze, ktoré boli v priehradke, rovnako ani iné veci, okrem toho autorádia. Mám dojem, že ide o profesionálov, pretože nič nebolo poškodené,“ uvádza majiteľka vozidla. 

Ku krádeži došlo v noci zo včera 3. marca na dnes a v čase medzi 02:30 - 06:00 hod. Majiteľka preto hľadá prípadných svedkov, ktorí sa môžu ozvať aj priamo na políciu - linka 158.

Druhý prípad sa objavil na sídlisku Vlčince, na ulici Trnavská. Tam si majiteľ deň predtým našiel svoje auto taktiež bez autorádia. Aj v tomto prípade malo zmiznúť rádio s navigáciou. Ceny takýchto autorádií sa pohybujú na internete okolo 400 - 500 eur za použitý kus, v prípade, že ide o originál a nie napodobeninu.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu