Naháňačka za vozidlom, ktoré viedla pravdepodobne opitá vodička


Foto: Naháňačka za vozidlom, ktoré viedla pravdepodobne opitá vodička
Galéria: 2 fotky

V piatok v noci okolo 23:30 prijali žilinskí policajti hlásenie, že po ceste sa pohybuje vozidlo značky Renault Megane Scenic tmavej farby so žilinskými ŠPZ, ktoré vedie pravdepodobne opitý vodič.

Oznamovateľ uviedol, že mal takmer s vozidlom čelnú zrážku po tom, ako v mestskej časti Trnové išlo v protismere rýchlosťou asi 90 km/h. Vodič Renaultu nereagoval na blikanie ani trúbenie.

Čelnej zrážke sa podarilo našťastie zabrániť uhýbacím manévrom, vodič Renaultu následne úplne zastal. Po pár sekundách sa však dal na útek z miesta. Cez mestskú časť Trnové išiel rýchlosťou okolo 100 km/h. Druhý vodič, ktorý sa s týmto vozidlom takmer zrazil ho začal prenasledovať.

Neskôr vysvitlo, že auto šoféruje žena, blondína, ktorá začala unikať na sídlisko Vlčince. Svojim autom vošla medzi paneláky na ulici Nanterská a následne po náraze do kontajnerov na separovaný odpad začala unikať po trávniku pomedzi stromy.

Unikajúce auto malo na pravej strane škrabance, je preto možné, že vodička zavinila nehodu v mestskej časti Trnové.

Policajti začali prehľadávať okolie a pátrali po vozidle, ktoré vodička pravdepodobne niekde skryla. Následne navštívili majiteľa vozidla na jeho adrese. Prípad ďalej prešetruje polícia v Žiline.


Alkohol za volant nepatrí!
Polícia apeluje na vodičov, aby jazdou pod vplyvom alkoholu neohrozovali svoj život a životy ostatných účastníkov cestnej premávky. Nielen z dôvodu, že ide o priestupok, alebo trestný čin, ale najmä preto, že následky dopravných nehôd bývajú v mnohých prípadoch tragické a alkohol za volant nepatrí. Každý by mal začať od seba, teda uvedomiť si, že kombinácia alkohol a šoférovanie nikdy nie je správne riešenie


Aktualizácia 11.8.2014

Po zverejnení článku sa nám ozvali ďalší svedkovia, ktorí videli vozidlo a jeho divokú jazdu v mestskej časti Trnové. Pišťanie pneumatík, ďalšie narazené kontajnery na Cintorínskej ulici a takmer nehoda s tromi osobnými vozidlami. To je bilancia nezodpovednej vodičky. Jeden zo svedkov nám poskytol zábery vozidla, ktoré ohrozovalo ľudí nezodpovednou a divokou jazdou.


Foto: ilustračné, fanúšik




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu