Súťaž o 2x 2 lístky: Premiéra filmu ÚNOS za účasti rapera Kaliho a Petra Panna v CINEMAX Žilina


Foto: Súťaž o 2x 2 lístky: Premiéra filmu ÚNOS za účasti rapera Kaliho a Petra Panna v CINEMAX Žilina

Príbeh, ktorý stále nemá dobrý koniec. Rozpráva o temnej dobe, ktorú sme žili. A dozvedieť sa pravdu, znamená navždy stratiť ilúzie.

Na Nový rok nájde mladá novinárka Marta v predzáhradke rodičovského domu bratovu odrezanú hlavu zabalenú v igelitovej taške. Strašný nález ju vtiahne do príbehu, v ktorom sa mocou posadnutí predstavitelia štátu neštítia žiadneho zločinu, aby si upevnili pozíciu neobmedzených vládcov. Ľudia majú všetkého mnoho a kvôli peniazom a moci sú schopní aj zabíjať.

Marta sa snaží domôcť spravodlivosti pre seba, pre mŕtveho, pre jeho mamu, pre svojho zavraždeného brata a pre nás všetkých, ktorí sme mlčanlivými svedkami udalostí, na ktoré nikdy nesmieme zabudnúť.... Únos je vizuálne strhujúci film, s príbehom, ktorý v stredoeurópskom priestore nemá obdobu. 

Premietanie filmu bude za účasti hercov a tvorcov filmu. Zúčastnia sa ho aj raper Kali a producent Peter Pann, ktorí naspievali úvodnú pieseň. Po premietaní čaká na návštevníkov a divákov autogramiáda a minikoncert.


Súťaž o 2x 2 lístky

Ponúkame jedinečnú možnosť vyhrať 2x 2 lístky na premiéru filmu ÚNOS, ktorý sa bude premietať už 2.marca 2017 o 19:00 hod. v kine CINEMAX Žilina. Jedinou podmienkou je zdieľať tento príspevok verejne a v komentári označiť osobu, s ktorou na film pôjdete. Žrebujeme už 1.3.2017 o 12:00 hod.


Miesto: -
Dátum: 02.03.2017 - 19:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu