Úspech fotografa Šimona Trnku: Vo výbere National Geographic sa objavili hneď dve jeho fotky


Foto: Úspech fotografa Šimona Trnku: Vo výbere National Geographic sa objavili hneď dve jeho fotky Foto: National Geographic

Známy fotograf hôr a scenérií nielen v našej krajine, Šimon Trnka, sa dostal vďaka kvalite svojej práce aj do hľadáčika prestížneho magazínu National Geographic. Vo výbere turistických a dobrodružných fotografií má mladý Žilinčan hneď dve fotografie.

„V National Geographic znovu objavujú krásy našej zeme, tentokrát vo výbere fotiek zameraných na turistiku. Zo 17 záberov sú zo Slovenska až 2, jedna moja a druhá od Mariána Krivošíka. Ale záber čo ma teší úplne najviac je pod číslom 7 z minuloročného výletu do Ameriky a prespávačky na okraji kaňonu,“ uviedol Šimon Trnka na svojej fanpage.

Noc na Kľaku aj s Mliečnou dráhou:)

Posted by Simon Trnka PhotoAdventures on 29. január 2017


Druhá jeho fotografia s poradovým číslom 10 pochádza z Kľaku v Malej Fatre. Projekt Your Shot od National Geographic dáva príležitosť amatérskym aj profesionálnym fotografom prezentovať svoju tvorbu a získať spätnú väzbu. Najlepšie fotografie si prestížny magazín pravidelne vyberá a zaraďuje ich do tlačeného vydania, prípadne práve do takýchto výberov na webe.


 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu