Ako si spríjemniť zimu? Termálnymi bazémni a masážami v Horali


Foto: Ako si spríjemniť zimu? Termálnymi bazémni a masážami v Horali
Galéria: 4 fotky

Potrebujete si dať prestávku a dopriať si poriadny odpočinok spojený s hýčkaním? Chýba vám more a teplé letné dni? Urobte si výlet k „valašskému moru“ – do Wellness Horal vo Veľkých Karloviciach. V tomto známom relaxačnom centre, ktoré nájdete len hodinku od Žiliny v karlovickom hoteli Horal tri kilometre za českou hranicou, si môžete mrazivé zimné dni, alebo napríklad aj večer po lyžovaní, spríjemniť kúpaním sa v slaných termálnych bazénoch, ale tiež masážami či saunovaním so stále populárnejšími saunovými rituálmi.

Vďaka polohe uprostred prírody a priamo pri zjazdovke Horal, príjemnému prostrediu a úrovni služieb si Wellness Horal vyslúžilo vynikajúcu povesť medzi milovníkmi špičkovej relaxácie. Najväčším lákladlom trojice termálnych bazénov je 20 metrov dlhý plavecký bazén, ktorý je vyhrievaný na 28°C, relaxačný a detský bazén až na 36°C, nechýbajú ani vodné atrakcie – divoká rieka, jaskyňa aj rôzne bubblery a trysky. Tie premasírujú vaše svaly, kým sa budete cez presklenné priečelie kochať výhľadom na krajinu.



Ďalšiu relaxáciu vám dopraje saunový svet so saunami, parnými kúpeľmi, tepidáriom či vonkajším a vnútorným whirlpoolom. Až deväťkrát denne sa v hlavnej saune konajú populárne saunové rituály. Pri nich saunéri polievajú horúce kamene vonnými esenciami, víria horúci vzduch uterákom pre lepšie potenie a podávajú rôzne produkty k natieraniu pokožky.

Nechajte sa okúzliť novými vôňami esencií, ktoré boli zvolené s ohľadom na zimný čas, napríklad cédru, jalovca a tymiánu. Každú prvú sobotu v mesiaci sa môžete saunovať dlhšie, ako je obvyklé, pri Saunovej noci je totiž otvorené až do polnoci.



K dispozícii je aj kardio fitness centrum a Vital bar s ponukou čerstvých štiav UGO, kvalitných čajov, kávy, domácich a raw dezertov a dokonca aj čerstvých kokosov. Čerešničkou na torte je ponuka exotických masáží. Pod jednou strechou tu pôsobia maséri piatich národností – z Thajska, Srí Lanky, Filipín, Bali a Indie. Dopriať si môžete aj tvárové a telové ošetrenia, manikúru či pedikúru v Beatuy salóne.
 
Terapie vo Wellness Horal sú dokonalým zážitkom nielen vďaka rodeným masérom, ale aj ďalšiemu hýčkaniu: po terapii vás masér uloží na odpočinkové lehátko, zabalí do deky a naservíruje čaj s malým občerstvením, aby ste v sebe mohli nechať doznieť príjemné dojmy. V cene je navyše aj časovo neobmedzený pobyt vo Wellness Horal, takže môžete vo všetkých priestoroch odpočívať pred masážou aj po nej tak dlho, ako len budete chcieť.



Viac informácií: www.wellnesshoral.cz

•    Ubytovaní hostia hotelu Horal a blízkeho Spa hotelu Lanterna majú v cene neobmedzený vstup do Wellness Horal. Skúste napríklad balíček Zimní dovolená v Beskydech, ktorý okrem bazénov zahŕňa aj skipas a masáž.
•    Vo Wellness Horal si môžete od pondelka do štvrtku užiť celý deň s balíčkom Wellness den pro zdraví. Zahŕňa masáž či ošetrenie v Beauty salóne, trojchodové menu a neobmedzený pobyt vo Wellness Horal.
•    Každý mesiac ponúka Wellness Horal jedno ošetrenie v Beauty salóne so zľavou 20%, vo februári je v ponuke telové ošetrenie Cukrový vánek.
•    Získajte hodinový vstup do termálnych bazénov zadarmo vďaka akcii Lyžuj a plav, tento bonus obdržíte pri zakúpení celodenného či večerného skipasu do Ski areálu Razula.
•    Budete mať narodeniny? V tento deň máte ako darček vstup do Wellness Horal za korunu!




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok