Študentský ples 4 - tradícia, ktorá spája mladých ľudí v Žiline


Foto:  Študentský ples 4 - tradícia, ktorá spája mladých ľudí v Žiline

Štvrté pokračovanie tradície, ktorá nie je určená len pre oficiálnych študentov stredných a vysokých škôl, ale pre všetkých ľudí s chuťou zabaviť na úrovni a stráviť príjemný večer v prostredí hotela Holiday Inn Žilina v kruhu svojich známych, s priateľom, či priateľkou alebo len sám s úsmevom na perách.

Tento rok pokračuje žilinská eventová agentúra LeadEvents v duchu študentskej ideológie, ktorá prináša rovnakú cenovú politiku so sumou 26€, známe umelecké mená a snaží sa priniesť nie len v programe, ale taktiež aj v iných smeroch inovácie. Atraktívny program spojený s tanečným vystúpením Vivas dance group, kombinácia mladých talentovaných hudobníkov The BlueBeat s Kristínou Tomaščíkovou prinesú spojenie vlastnej tvorby a komercie a počas celej noci bude ľudí zabávať DJ Hilfánek.


V hesle “Zámerom nie je len zaujať, ale predovšetkým pomôcť,” sa snažíme priniesť aj do organizácie verejných udalostí pár dobrých skutkov. Veríme, že príspevok pre detské krízové centrum Náruč v Zádubní pomôže tým, ktorí to najviac potrebujú.


„Študentský ples som založil ako stredoškolák v roku 2013 a síce sa už na jeho organizácií podieľam minimálne, stále ma veľmi teší, že sa tento event stáva čoraz viac populárny medzi mladými ľuďmi v Žiline. Som veľmi rád, že sa ho tento rok chytili chalani z Lead Events lebo presne vedia, čo dneska “letí” medzi mladými a verím, že to bude nezabudnuteľný večer pre všetkých zúčastnených,“ hovorí zakladateľ Študentského plesu Adam Haviar.

Viac informácií o evente môžete nájsť na adrese: https://goo.gl/53ughV alebo na telefónnom čísle +421 911 587 806.

Vstupenky si môžete zarezervovať na e-mailovej adrese info@leadevents.sk.

Miesto: -
Dátum: 18.02.2017 - 18:30



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu