Neznámy vodič na striebornom VW Golf spôsobil 3 nehody, narazil do trolejbusu a ušiel


Foto: Neznámy vodič na striebornom VW Golf spôsobil 3 nehody, narazil do trolejbusu a ušiel Foto: Martin Riedel, KR PZ Žilina

V utorok 24. januára došlo krátko po 14.00 hod. v Žiline na ul. Závodská cesta k dopravnej nehode. Doposiaľ neznámy vodič viedol motorové vozidlo Volkswagen Golf, evidenčné číslo ZA-156GP, šedej metalízy a narazil do vozidla Peugeot 308 a zaparkovaného vozidla Volvo V40. Po dopravnej nehode pokračoval v jazde po ulici Hálkova v smere na Rondel, kde narazil do trolejbusu a pokračoval v jazde nezisteným smerom.

Na ulici Jánošíkova narazil do zaparkovaného vozidla Škoda Fabia. Neznámy vodič nezastavil a pokračoval v jazde. Polícia po prijatí oznámenia ihneď vykonávala pátranie po predmetnom motorovom vozidle a vodičovi. Počas pátrania bolo motorové vozidlo vypátrané policajnou hliadkou v Žiline na ulici Bratislavská a následne zaistené. V motorovom vozidle sa už nenachádzala žiadna osoba. Pri dopravnej nehode nebolo zistené zranenie osôb.

Polícia žiada o pomoc

Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po neznámom vodičovi, ktorý viedol osobné motorové vozidlo Volkswagen Golf, evidenčné číslo ZA-156GP. Občania môžu akékoľvek informácie k dopravnej nehode oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, alebo najbližšom útvare Policajného zboru, prípadne priamo na okresnom dopravnom inšpektoráte Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Žiline na telefónnych číslach:

  • 0961 403 524
  • 0961 403 510
  • 0961 403 500


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu