Na sídlisku Vlčince stoja odstavené trolejbusy, zastávky sú plne ľudí


Foto: Na sídlisku Vlčince stoja odstavené trolejbusy, zastávky sú plne ľudí

Aktuálne nás čitateľ informoval o odstavených trolejbusoch, ktoré stoja na sídlisku Vlčince, v okolí zastávok na ulici sv. Cyrila a Metoda. Podľa jeho slov už dopravu na niektorých linkách zabezpečujú náhradné autobusy. Cestujúci by mali počítať s miernym zdržaním a meškaním spojov.

„Dnes ráno okolo 8:00 som videl stáť trolejbusy na ulici Sv. Cyrila a Metoda, namiesto nich idú autobusy. 6-tka stojí na zastávke a blokuje tak ďalšie trolejbusy, ktoré musia stáť za ňou ďalej. Na zastávke sa nahromadilo veľa ľudí,“ napísal čitateľ.

Podľa predbežných informácií malo dôjsť k poškodeniu výhybky na trakčnom vedení. Pracovníci DPMŽ sa práve snažia výhybku opraviť a preto je vedenie odstavené od elektrickej energie. K poruche došlo pri predajni NAY Elektrodom.


Aktualizácia 11:00 hod.

Dňa 18.1.2017 o 6:47 hod. došlo k poruche na trakčnom vedení pri predajni NAY, v dôsledku čoho sa stal úsek od predmetnej križovatky až po zastávku “Jaseňová” neprejazdný. Spoje liniek č. 1, 4, 5, 6, 7 a 14 jazdili s meškaním. Náhradná (kyvadlová) doprava premávala zo zastávky “Jaseňová” po zastávku “Sv. Cyrila a Metoda”.

V čase okolo 9:15 hod. bol úsek s poruchou sprejazdnený a linky č. 1, 4, 5, 6, 7 a 14 mohli ďalej jazdiť po pôvodných trasách.

Za vzniknuté problémy pri cestovaní sa DPMŽ všetkým cestujúcim ospravedlňuje.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu