Brazílska Capoeira funguje v Žiline už vyše 13 rokov, noví členovia sú vítaní


Foto:  Brazílska Capoeira funguje v Žiline už vyše 13 rokov, noví členovia sú vítaní

CAPOEIRA je afro-brazílske bojové umenie. Je výnimočnou kombináciou tanca, hudby, boja a akrobacie. Vyjadruje pocit voľnosti a slobody. Vznikla v Brazílii a je spojením africkej a brazílskej kulúry. Počas svojho vzniku prešla mnohými obdobiami a fázami vývinu až do formy, ktorú poznáme dnes.

Toto netradičné, no veľmi zaujímavé bojové umenie u nás v Žiline funguje už vyše 13 rokov. V našom klube staviame na kvalite nadobudnutej rokmi učenia sa a zlepšovania vďaka čomu stále napredujeme. Aj preto každoročne prijímame nových členov a teší nás záujem o takýto druh športu v Žiline. Tréningy sú 2x do týždňa, a to každý utorok a štvrtok od 17:30 do 19:30 v telocvični ZŠ, Ulica sv. Gorazda 1, Žilina (Vlčince). Všetci noví záujemcovia sú srdečne vítaní.

Na našich tréningoch nájdete techniky modernej aj tradičnej capoeiry, spálite nechcené kalórie a taktiež sa zabavíte. Vhodné pre všetky vekové kategórie a rovnako pre dievčatá aj chlapcov.



Lepšie raz vidieť ako sto krát počuť, tak ak máte chuť si zacvičiť a vyskúšať niečo nové a netradičné, príďte vyskúšať náš tréning (prvý tréning je zadarmo, inak 20€- mesiac). Na cvičenie vám netreba nič špeciálne - len voľné oblečenie (tepláky, tričko), a chuť do cvičenia

V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať telefonicky alebo mailom. Prvý tréning v novom roku sa uskutoční už tento utorok (10.1.2017) od 17:30 hod.  v telocvični ZŠ, Ulica sv. Gorazda 1, Žilina (Vlčince). Dúfame, že sa vidíme v čo najväčšom počte. Tešíme sa na vás…

FB : https://www.facebook.com/CapoeiraOxumareZilina/
web: http://capoeira.yweb.sk/


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu