Pri nehode v Dolnom Kubíne vyhasol život 23-ročnej ženy


Foto: Pri nehode v Dolnom Kubíne vyhasol život 23-ročnej ženy
Galéria: 4 fotky
Foto: KRPZ Žilina

V piatok 16.decembra v čase okolo 22.00 hodiny došlo na ceste I/59 medzi obcami Vyšný Kubín (okres Dolný Kubín) a Jasenová (okres Dolný Kubín) k tragickej dopravnej nehode. 23-ročná vodička (z okresu Dolný Kubín) viedla osobné motorové vozidlo Škoda Octavia v smere od obce Vyšný Kubín na obec Jasenová. Z doposiaľ presne nezistených príčin v miernej pravotočivej zákrute prešla s vozidlom do protismeru, kde došlo k stretu s oproti idúcim osobným motorovým vozidlom Škoda Yeti, ktoré viedla 23-ročná vodička (z okresu Dolný Kubín). Následne došlo k zrážke vozidla Škoda Octavia s osobným motorovým vozidlom Volkswagen Passat, ktoré viedol v smere od obce Jasenová 39-ročný vodič (z Poľska).

Pri dopravnej nehode žiaľ vyhasol život 23-ročnej vodičky vozidla Škoda Octavia. Vodič vozidla Volkswagen utrpel ľahké zranenia. Vodička vozidla Škoda Yeti a vodič vozidla Volkswagen Passat sa podrobili dychovej skúške na alkohol s negatívnym výsledkom. U nebohej vodičky bude vykonaná pitva. Hmotná škoda bola predbežne vyčíslená na 22.500.-€.

V súvislosti s touto tragickou dopravnou nehodou bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania. Cesta bola z dôvodu dokumentovania dopravnej nehody a odstraňovania jej následkov na nevyhnutne potrebný čas úplne uzavretá. Policajti cestnú premávku usmerňovali a odkláňali po náhradných trasách.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KRPZ Žilina