AKTUÁLNE: Za Vrútkami došlo k veľmi vážnej nehode, cesta je úplne uzavretá


Foto: AKTUÁLNE: Za Vrútkami došlo k veľmi vážnej nehode, cesta je úplne uzavretá
Galéria: 6 fotiek

Krajské operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru v Žiline informovalo o dopravnej nehode kamióna a osobného auta značky Audi, na ceste I/18 za Vrútkami. Na mieste sa nachádzajú všetky záchranné zložky, cesta je uzavretá v oboch smeroch. K nehode došlo v čase okolo 14:40 hod.

V smere od Vrútok na Žilinu stáli vodiči v kolónach viac ako pol hodinu, postupne je však doprava púšťaná. V smere od Žiliny je situácia rovnaká, postupne sa plní autami cesta pod Strečnom.

Aktualizácia 15:25 hod.

Operačné stredisko Policajného zboru v Žiline upozorňuje vodičov, že na ceste I/18 Dubná Skala / výjazd z Vrútok na Žilinu / došlo k vážnej dopravnej nehode dvoch vozidiel, cesta je v smere od Žiliny neprejazdná. 

Aktualizácia 15:30 hod.

Vodiči, ktorí miestom prechádzali uviedli v skupine Dopravného servisu na Facebooku, že jeden z účastníkov nehody údajne nemal náraz prežiť.

Aktualizácia 15:50 hod.

Cesta I/18 Dubná Skala / výjazd z Vrútok na Žilinu / premávka je v úseku púšťaná striedavo v jednom smere.


Aktualizácia 16:05 hod.

Hovorca záchranárov Boris Chmel informoval, že zásah ešte nebol ukončený a stále prebieha. Zatiaľ vieme o jednej osobe, ktorá, žiaľ, podľahla zraneniam.

Aktualizácia 18:30 hod.

Podľa hovorcu záchranárov mal utrpieť zranenia nezlučiteľné so životom 31-ročný muž.

Aktualizácia 14.12.2016

„31-ročný vodič z Martina viedol osobné motorové vozidlo Audi A4 v smere od Martina na Žilinu. Z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel s vozidlom do protismeru, kde došlo k zrážke s oproti idúcim nákladným motorovým vozidlom Iveco s návesom, ktoré viedol 48-ročný vodič z Martina,“ uviedol policajný hovorca Radko Moravčík.

Pri dopravnej nehode žiaľ vyhasol život 31-ročného vodiča. Vodič nákladného vozidla sa podrobil dychovej skúške na alkohol s negatívnym výsledkom. U nebohého vodiča bude vykonaná pitva. Hmotná škoda bola predbežne vyčíslená na 29.000 €.

Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu