Neznámy páchateľ v Žiline prepichuje na autách pneumatiky


Foto: Neznámy páchateľ v Žiline prepichuje na autách pneumatiky
Galéria: 5 fotiek

V Žiline sa začali objavovať prípady poškodzovania osobných áut. Neznámy páchateľ vyčíňal zatiaľ v troch prípadoch. V prvom prípade poškodil kolesá na aute, ktoré parkovalo pri Krajskom súde v Žiline. Predné klesá prepichol pravdepodobne nožom. 

„Poobede som prišiel k autu a našiel som zdvihnutý zadný stierač. Skontroloval som auto, ale nič podozrivé som nevidel. Keď som s autom prešiel pár metrov, zistil som, že sa mi ťažko zatáča. Zastavil som, pozrel pneumatiky a tie boli prázdne. Obidve predné pneumatiky boli prerezané,“ napísal čitateľ Tibor.

Druhý prípad sa stal pravdepodobne počas uplynulej noci. Pri hoteli Galileo na Hlinách bolo odparkované osobné auto, na ktorom boli prerezané všetky štyri pneumatiky. 

„Dnes ráno 2.decembra nás v práci čakalo nemilé prekvapenie. Prepichnuté pneumatiky na pracovnom aute pri Hoteli Galileo. Žasneme, kam až sú schopní ľudia zájsť a akí dokážu byť primitívni. Chceme tiež touto cestou požiadať o pomoc Vašich čitateľov, ak niekto o niečom vie, budeme vďační keď nás kontaktuje,“ napísali z hotela.

V treťom prípade páchateľ len vypustil vzduch z pneumatík, no nechal zodvihnutý zadný stierač. To, či majú všetky tieto tri prípady súvis, zatiaľ nie je známe. Stali sa však v krátkom čase po sebe. Ak ste niečo videli, alebo máte ďalšie informácie, prípadne sa vám stalo niečo podobné, dajte nám vedieť.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu