Svadobná výstava v Event House prilákala ženíchov a nevesty nielen zo žilinského kraja


Foto: Svadobná výstava v Event House prilákala ženíchov a nevesty nielen zo žilinského kraja Foto: Event House Žilina

Minulú nedeľu sa v priestoroch žilinského Event House konala exkluzívna svadobná výstava, na ktorú sa prišli pozrieť nielen budúce nevesty a ženíchovia zo všetkých kútov Slovenska. Organizátorom akcie bola agentúra SpicyWedding a Event House, spolu sa im podarilo pritiahnúť kvalitných dodávateľov svadobných služieb a zaujímavých účinkujúcich. Tí sa následne postarali o to, že sa návštevníci cítili príjemne a zabávali sa počas celého dňa.

„V oblasti organizácie svadieb a svadobných výstav pôsobíme s našou svadobnou agentúrou SpicyWedding už niekoľko rokov. Takýto záujem nás napriek tomu milo prekvapil. Vystavovatelia prišli stopercentne pripravení, nič nepodcenili a pripravili pre návštevníkov krásny deň plný inšpirácie a zážitkov. Na podujatí bola skvelá atmosféra, o to viac sa tešíme na organizáciu svadieb pre Žilinčanov, či už v našich priestoroch alebo kdekoľvek si budú želať,” uviedla Zuzana Hajská Patrovič zo SpicyWedding.

Svadobné šaty predvádzali aj Twinsky, nechýbal ani workshop svadobného líčenia

Pamätnými momentmi boli prehliadky svadobných šiat od svadobného salónu WEM, v ktorých sa predviedli aj speváčky Veronika a Daniela Nízlové, či úspešné slovenské modelky. Páni si mohli prezrieť svadobné obleky značky Alain Delon Fashion, ktorá zároveň vyzdvihla vhodné modely oblekov v závislosti od typu svadby a spoločenskej etikety. Na nežnejšiu časť návštevníkov čakal aj hodinový workshop s Lucid Style, ktorý sprevádzalo množstvo otázok z publika.

V Event House Žilina ste medzi tromi desiatkami vystavovateľov mohli nájsť mnohé nové žilinské značky, za ktorými stoja šikovní mladí podnikatelia. „Svadobná výstava je pre nás veľmi prestížne podujatie, ktoré ako veríme bude mať mnoho pokračovaní. Získali sme veľmi dobré ohlasy na naše služby, overili sme si, do akej miery nás Žilinčania poznajú a hneď sme získali objednávky na procedúry pre budúce nevesty, ktoré chcú na svojej svadbe vyzerať naozaj perfektne,” uviedla Eliška Gašpieriková z El Esthétic.

Okrem svadobnej výstavy sa v Event House Žilina koná niekoľko ďalších podujatí pre verejnosť. „Výsledok Svadobnej výstavy nás len utvrdil v tom, že Event House má v Žiline svoje miesto. Chceme ľudí baviť aj naďalej a pracujeme na tom, aby sme priniesli mnoho ďalších a úspešných podujatí. Ďakujeme návštevníkom výstavy a už teraz pozývame na februárový SWING PLES, na ktorý sa špeciálne tešíme,” dodala Zuzana Danechová za Event House Žilina.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu