Venujte na Vianoce zážitky: Wellness deň, romantický víkend či kurz etikety


Foto: Venujte na Vianoce zážitky: Wellness deň, romantický víkend či kurz etikety
Galéria: 8 fotiek

Vianoce sú milou príležitosťou dať ľuďom okolo vás najavo, že ich máte radi a že na nich myslíte. Niekedy ale výber toho správneho darčeka môže spôsobovať vrásky na čele. Čo ak vaši blízki už „všetko majú“ a „nič nepotrebujú“? Alebo keď hrozí, že výberom knihy, novej blúzky či napríklad parfému netrafíte do vkusu?

Skúste to s darčekovými poukazmi, ktoré vašim blízkym prinesú zážitky a spríjemnia voľný čas. Množstvo tipov ponúka Resort Valachy - vyhľadávaný dovolenkový komplex s trojicou hotelov, relaxačným centrom Wellness Horal a Ski areálom Razula vo Veľkých Karloviciach, hodinku od Žiliny.



Málokto odmietne darček v podobe kvalitnej masáže, vstupenky do relaxačného centra, wellness víkendu či neobvyklého gurmánskeho zážitku. Alebo môžete venovať poukážku v určitej hodnote, ktorú obdarovaný zmení za to, čo si z bohatej ponuky sám vyberie.

Okrem obvyklých služieb majú v Resorte Valachy pripravených niekoľko zaujímavostí. Nechajte sa inšpirovať:

Wellness deň pre zdravie
Celodenný pobyt vo Wellness Horal s masážou a obedným menu, ideálny časový aj cenový kompromis medzi “len” masážou a viacdennou dovolenkou. Najpredávanejší darčekový poukaz Resortu Valachy kúpite za cenu od 1 200 Kč (50 eur).

Štartovné na Valachy tour
Ideálny darček pre športovcov. Venujte štartovné na seriál piatich pretekov, ktoré sa počas roka konajú vo Veľkých Karloviciach a okolí, a stále častejšie ich navštevujú aj športovci zo Slovenska. Preteká sa v bežkách, behu, maratóne horských bicyklov, duatlone a mini triatlone.

Kurz etikety s prezidentským hovorcom
Jedinečná príležitosť osviežiť si zásady stolovania a spoločenského správania v spoločnosti “majstra etikety” - bývalého dlhoročného hovorcu českého prezidenta Václava Havla, ktorý má v tomto obore bohaté skúsenosti aj celý rad neobvyklých diplomatických zážitkov. “Výučba” prebieha nenásilnou formou pri degustačnej večeri, v cene je tiež ubytovanie na 1 noc v Spa hoteli Lanterna.



Degustačný večer v reštaurácii Vyhlídka
Potešte náročného gurmána poukazom na zážitkovú večeru v Spa hoteli Lanterna. Tamojšia reštaurácia Vyhlídka, vedená renomovaným šéfkuchárom Pavlom Václavíkom, ponúka každé dva mesiace nové šesťchodové menu, korunované výberom vynikajúcich vín.

Romantické hýčkanie pre páry
Venujte populárny víkendový pobyt pre páry v Spa hoteli Lanterna s raňajkami do postele, romantickou večerou, masážou a neobmedzeným vstupom do wellness. Ideálne aj ako svadobný či valentínsky dar.

Masáže a beauty pleťová ošetrenia
Relaxačné centrá hotelov Lanterna a Horal ponúkajú výber exotických aj klasických masáží v podaní rodených masérov z Thajska, Srí Lanky, Filipín, Bali a Indie. V cene je aj neobmedzený jednorazový vstup do wellness centra. Obdarovaný si tak môže pred terapiou aj po nej užívať kúpanie, saunovanie a odpočinok podľa svojho gusta.

Ďalšie tipy nájdete na webe Resortu Valachy

Darčekové poukazy je na vyššie uvedenom odkaze možné objednávať on-line alebo kúpiť osobne na recepciách Spa hotela Lanterna a Wellness hotela Horal, a to dokonca aj na poslednú chvíľu, na Štedrý deň.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok