Otáčanie tam, kde je to zakázané spôsobilo ďalšiu dopravnú nehodu, tentokrát pri Brodne


Foto: Otáčanie tam, kde je to zakázané spôsobilo ďalšiu dopravnú nehodu, tentokrát pri Brodne

Na ceste 1/11 pri mestskej časti Žilina - Brodno sa stala ďalšia dopravná nehoda, za ktorú pravdepodobne môže otáčanie tam, kde je to zakázané. Pri nahlásení nehody v pondelok 14.7.2014 okolo 18:30 hod. bolo uvedené, že vodič je v aute zakliesnený a zranený. Hasiči bezprostredne po príchode na miesto nehody začali s vystrihávaním ťažko zraneného vodiča.

Vodič vozidla značky Volkswagen narazil do zadnej časti otáčajúceho sa kamiónu. Podľa hovorcu záchranárov utrpel 33-ročný muž úraz hlavy a pri vedomí bol prevezený do nemocnice v Žiline.

38-ročný vodič, ktorý viedol nákladné motorové vozidlo Volvo s návesom v smere jazdy od Žiliny na Čadcu sa v priamom úseku cesty začal otáčať. Následne do zadnej časti návesu narazilo osobné motorové vozidlo Volkswagen Passat, ktoré viedol v smere od Žiliny 33-ročný vodič.

Alkohol u vodiča nákladného motorového vozidla vykonanou dychovou skúškou zistený nebol. U vodiča Volkswagenu bol nariadený odber krvi. Hmotná škoda bola predbežne vyčíslená na 7100 eur.

Ďalšie okolnosti dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho objasňovania.

Foto: facebook


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu