Mestskí policajti riešili v minulom týždni podnapitých občanov, rómov aj stádo dobytka na ceste


Foto: Mestskí policajti riešili v minulom týždni podnapitých občanov, rómov aj stádo dobytka na ceste Foto: ilustračné

23.10.2016 - 20.00 hod.

Oznamovateľ telefonicky nahlásil na linku 159, že na ul. Tolstého sa po zemi váľa podnapitý muž. Hliadka mestskej polície na mieste našla veľmi silne podnapitého Petra J., ktorý bol navyše bosý. Muž bol vo veku 70 rokov. Policajti muža prebrali a zistili, že nemá žiadne zranenia, preto ho odprevadili domov a to aj za asistencie ďalšieho podnapitého muža, ktorým bol Juraj F.

23.10.2016 - 18:00 hod.

Na linku 159 bolo ohlásené, že po ulici Komenského sa pohybuje podnapitá žena, ktorá spadla z bicykla. Oznamovateľke bolo po kontaktovaní linky 112 odporučené zavolať na mestskú políciu. Žena však mala poranenia, ktoré si spôsobila pri páde z bicykla a preto bolo nutné privolať aj záchrannú službu.

22.10.2016 - 11:20 hod.

Oznamovateľ nahlásil stádo hovädzieho dobytka, ktoré sa nekontrolovateľne pohybuje po ceste medzi mestskými časťami Zádubnie a Zástranie. Mestskí policajti vyhľadali majiteľa a upovedomili ho o situácii. Chovateľ dobytka Peter B. sa dostavil na miesto a dobytok z cesty odohnal.


21.10.2016

Mestskí policajti počas dňa realizovali zvýšený dohľad na ulici Bratislavská a v areáli ZŠ na ulici Hollého, kde sú sústredení obyvatelia požiarom poškodeného obytného domu. Policajti museli riešiť množstvo drobných verbálnych a fyzických sporov medzi osobami umiestnenými v priestoroch školskej telocvične. 

21.10.2016 - 17:30 hod. 

Na linku 159 bolo telefonicky nahlásené, že na ulici Bratislavská sa nachádza skupina podnapitých rómov, ktorí vzbudzujú verejné pohoršenie pred prevádzkou potravín. Policajti po príchode na miesto našli skupinu osôb, pričom všetkých členov tejto skupiny napomenuli a poslali ich z uvedenej lokality preč. Rómovia poslúchli pokyn policajtov a odišli na neznáme miesto.

18.10.2016 - 23:10 hod.

Na železničnej stanici objavila hliadka muža menom Ján N., ktorý ponúkal na predaj mobilný telefón Sony Xperia L, čiernej farby. Muž nevedel vysvetliť spôsob nadobudnutia telefónu a preto ho hliadka predviedla na oddelenie Mestskej polície. Muž sa zároveň podrobil dychovej skúške na prítomnosť alkoholu v krvi, s pozitívnym výsledkom 0,21 mg/l (0,4 promile). Policajti telefón mužovi odňali a začali pátrať po majiteľovi. Pátranie bolo úspešné a tak sa mobilný telefón vrátil do rúk majiteľa.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu