Po trénerovi MŠK Žilina poškuľuje podľa českých médií Sparta Praha


Foto: Po trénerovi MŠK Žilina poškuľuje podľa českých médií Sparta Praha Foto: ilustračné

Krátko po tom, ako na lavičke najpopulárnejšieho českého klubu AC Sparta Praha skončil Zdeněk Ščasný, rozbehli české médiá poľovačku na jeho možného nástupcu. Medzi najvážnejších kandidátov sa podľa denníka iDnes.cz radí aj kouč MŠK Žilina Adrián Guľa. Záujem okomentoval aj samotný tréner, ktorý je v Žiline od roku 2013 a má tu päťročný kontrakt.

„Vieme, že Sparta je veľký klub a tomu zodpovedajú aj jej kroky. Vedia, že mám kontrakt, a preto najprv skontaktovali pána majiteľa. Prvý krok spočíva v tom, aby klub povedal, či áno, alebo nie. Ja sa sústredím na svoju prácu, dnes hráme zápas. Nijak sa tým nerozptyľujem, aj keď to nie je jednoduché,” uviedol Guľa pre portál iSport.cz

Z prestupu nakoniec pravdepodobne nič nebude, MŠK Guľu nepustí

Ako nakoniec dopadne záujem Sparty Praha je otázne, v médiách sa však špekuluje, že majiteľ MŠK Jozef Antošík už strikne odmietol predbežný záujem pražského veľkoklubu. Aj samotný Guľa sa pred dnešným zápasom Slovenského pohára vyjadril pre portál Šport24.sk, pričom dodal, že v Žiline je šťastný: „Je pravda, že určitý kontakt zo strany Sparty tam je. Avšak ja som v Žiline veľmi šťastný a mám tu pred sebou množstvo výziev. Som zmluvne viazaný a toto je debata na úrovni majiteľov klubov,“ spresnil žilinský kormidelník.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu