Počas víkendu sa v Žilinskom kraji stali 4 tragické nehody


Foto: Počas víkendu sa v Žilinskom kraji stali 4 tragické nehody

Prvá nehoda, pri ktorej zomrel 20-ročný Pavol z Oščadnice sa stala na ceste 1/64 medzi Žilinou a Prievidzou v obci Šuja. V sobotu okolo 01:00 v noci sa vodič Pavol po prejdení do protismeru zrazil s protiidúcou dodávkou. Na mieste bol mŕtvy.

V obci Novoť, okres Námestovo našli nehybne ležať v potoku 45-ročného Romana. V tomto prípade šlo pravdepodobne o utopenie. Obhliadajúci lekár predbežne vylúčil cudzie zavinenie smrti, či zrážku vozidlom.

V obci Rojkov bola usmrtená 51-ročná Zita z Dubnice nad Váhom. Žena sa pri prechádzaní cez priechod pre chodcov zrazila s motocyklistom. Náraz bol taký silný, že ju odhodilo o niekoľko metrov ďalej. Aj napriek desiatky minút prebiehajúcej resuscitácií sa ju nepodarilo oživiť. Motorkár bol prevezený s ťažkými zraneniami do nemocnice v Ružomberku

V okrese Čadca zomrel mladý dobrovoľný hasič Tomáš z obce Radôstka. Ten sa spolu so svojim kamarátom prevrátil vo vozidle na lesnej ceste. Jeho kamarátovi Ľubomírovi, ktorý šoféroval sa našťastie nič vážne nestalo, po nehode však pri dychovej skúške nafúkal.

Foto: ilustračné


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu