17-ročný motocyklista narazil na skútri pri Bytči do stojaceho vozidla na križovatke


Foto: 17-ročný motocyklista narazil na skútri pri Bytči do stojaceho vozidla na križovatke Foto: ilustračné

Včera 1. septembra 2016 došlo k dopravnej nehode na ceste prvej triedy, pri ktorej 17-ročný vodič narazil na skútri do stojaceho vozidla. Čo bolo príčinou nárazu do osobného automobilu Ford, stojaceho v jazdnom pruhu, zatiaľ nie je jasné.

“Vo štvrtok 1. septembra predpoludním došlo na ceste prvej triedy pri odbočke na obec Petrovice, okres Bytča k dopravnej nehode. 17 ročný vodič viedol skúter Gilera v smere od Bytče na obec Kolárovice, okres Bytča. Pri odbočke na obec Petrovice z doposiaľ presne nezistených príčin narazil prednou časťou motocykla do zadnej časti vozidla Ford Fusion, s ktorým stál v jazdnom pruhu 44 ročný vodič,” uviedol policajný hovorca Radko Moravčík.

Alkohol nebol zistený ani u jedného z vodičov, pri nehode utrpel motocyklista zranenia, pre ktoré musel byť ošetrený. Bližšie podrobnosti o nehode zatiaľ nie sú známe. “U vodičov alkohol zistený nebol. Pri dopravnej nehode utrpel motocyklista doposiaľ presne nezistené zranenia. Ďalšie okolnosti dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho objasňovania,” doplnil Moravčík.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu