Predať, prenajať alebo kúpiť nehnuteľnosť v Žiline výhodne? Pri realitách stavte na odborníkov


Foto: Predať, prenajať alebo kúpiť nehnuteľnosť v Žiline výhodne? Pri realitách stavte na odborníkov

Väčšina z nás zažije v živote určitý zlom, v ktorom je na mieste otázka zmeny bývania. Trend sťahovania neustále rastie a Žilina je mestom, ktoré vie ponúknuť ako bývanie na periférii, tak aj na mestských sídliskách. Otázka výberu nového domova vystáva už mesiace pred nasťahovaním a práve tu je jedným z kľúčových faktorov výber realitnej kancelárie, ktorá pomôže nájsť lepší domov.

Napriek tomu, že v Žilinskom kraji rástli ceny medziročne najrýchlejšie, je v celom Žilinskom okrese výrazný dopyt po bývaní. Zmenu domova si väčšinou spájame s nepríjemnou administratívou, no práve úlohou kvalitnej realitnej kancelárie je poskytnúť kompletný realitný servis a dať tak klientom možnosť sústrediť sa na výber novej nehnuteľnosti.

V našej realitnej kancelárii chápeme, že rozhodnutie presťahovať sa do nového je významným miľníkom a preto poskytujeme našim klientom oporu, vďaka ktorej im pomáhame s výberom ideálneho miesta. Žilina je veľké mesto s bohatou ponukou, preto je možné uspokojiť takmer všetky požiadavky. Naša práca nekončí zverejnením ponuky na webe, ak vhodný objekt pre klienta nemáme, hľadáme ho v čo možno najkratšom čase. Takisto sa zameriavame aj na iné lokality, pracujeme v rámci celého Žilinského okresu a v Považskej Bystrici” popisuje spôsob práce s klientovým dopytom jeden zo zakladajúcich partnerov MB Reality Samuel Behrík.


Rýchlo rastúca spoločnosť MB Reality vysvetľuje aj to, prečo pri predaji nehnuteľností väčšina ich klientov akceptuje exkluzívne zmluvy. “Môžeme sa aktívne sústrediť na predaj ich nehnuteľnosti a jej ponúkanie bez toho, aby sme museli viesť nezmyselné cenové vojny s inými realitnými kanceláriami. Tie sú v konečnom dôsledku nevýhodné pre klienta, ktorý tak predá nehnuteľnosť za menej,” doplnil ďalší zakladajúci partner Peter Jakúbek a uviedol jeden z najväčších problémov, s ktorými sa stretávajú: ”Často dostanú klienti nekvalitné zmluvy, ktoré sa v dlhodobom horizonte môžu ukázať ako problematické. Preto máme pre klientov zmluvy pripravené advokátskou kanceláriou, v spolupráci s ktorou vieme poskytnúť aj poradenstvo pri riešení konkrétneho problému”.

Kolektív MB Reality rozširuje svoje rady, hľadá ľudí, ktorých oslovia férové ponuky

Prístup založený na férovosti pestuje MB Reality aj voči svojim vlastným zamestnancom, ich rady teraz navyše rozširuje. S ponukou atraktívnych benefitov chce ako partnerov osloviť najmä ľudí, ktorí sa chcú podieľať na dlhodobom budovaní sploločnosti. “Ponúkame lepšie finančné ohodnotenie než väčšina realitných kancelárii a možnosť kariérneho postupu v začínajúcej realitnej kancelárii s veľkým potenciálom. Aj bez skúseností v podnikaní s realitami - zaškolíme vás nielen v oblasti predaja realít, ale takisto poskytneme podporu z oblasti financovania. V konečnom dôsledku je totiž komplexnosť práve to, prečo si klienti vyberú našu realitnú kanceláriu,” spresnil Samuel Behrík.  

Spoločnosť MB Reality navyše ponúka podiely zo svojej provízie aj všetkým, ktorí ich odporúčia pri predaji nehnuteľnosti svojim známym. Sledujte MB Reality na Facebooku a majte prehľad v tom, čo ponúkajú alebo naopak hľadajú.



Ak sa chcete informovať a bezplatne ohodnotiť vašu nehnuteľnosť, stať sa maklérom alebo zistiť akékoľvek informácie, obráťte sa na MB Reality na ich webovej stránke, prípadne priamo na telefónnych číslach 0944099977 a 0949294649. Využiť môžete taktiež e-mailovú adresu info@mbreality.com


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok