Známa účastníčka viacerých reality šou Martinka z Turca zomrela, zlyhala jej pečeň


Foto: Známa účastníčka viacerých reality šou Martinka z Turca zomrela, zlyhala jej pečeň Foto: Facebook

Vlastným menom Martina Chovancová, ktorá sa však po celom Slovensku preslávila ako Martinka z Turca, podľa medializovaných informácií v nemocnici zomrela po tom, čo jej zlyhala pečeň. Na sociálnych sietiach sa včera večer objavili smutné a kondolenčné správy, ktoré potvrdzujú jej úmrtie. Správu pre médiá potvrdila aj dcéra Barbora, jedna z jej troch detí.

Martinku z Turca poznala väčšina Slovákov z reality šou Farmár hľadá ženu, kde bojovala o priazeň farmára Mariána. Od tejto série sa na obrazovky v rôznych reality šou ukázala ešte niekoľkokrát, krátko po jej úspechu vystupovala aj na podujatiach a akciách ako zabávač. V minulosti sa pre psychické problémy dostala aj na psychiatriu.

„Veľmi smutný som… Martinka bola veselá a dobrosrdečná žena. Mal som ju rád a keď som videl, čo sa s ňou deje, chcel, som pomôcť. Predminulý týždeň sme jej do nemocnice niesli hygienické potreby. Žiaľ, už sa z toho nedostala. Verím, že je na lepšom mieste,“ uviedol na Facebook jej kamarát Edo.

V minulosti tiež bývala v skromnom príbytku v lese v Kotešovej (okres Bytča) kvôli problémom s alkoholom, ten sa jej napokon stal osudným.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu