Nezvestný podnikateľ zo Žiliny v deň zmiznutia predal podozrivo lacno pozemok


Foto: Nezvestný podnikateľ zo Žiliny v deň zmiznutia predal podozrivo lacno pozemok Foto: Oceliarska ulica - maps.google.com

Už viac ako dva mesiace pátra polícia po 52-ročnom žilinskom podnikateľovi Richardovi Stehlíkovi, ktorý býval v Trnovom. Naposledy bol Stehlík videný v pondelok 23. mája vo svojom aute na Solinkách, odvtedy sa ho nedarí vypátrať. Krátko potom bolo auto odstavené na Oceliarskej ulici v Žiline, kde pobudlo približne 4 hodiny. Práve na tejto ulici mal podnikateľ pozemok, ktorý v deň zmiznutia podľa dostupných informácií predal.

Pozemok predal za 1500 eur, jeho hodnota je však oveľa vyššia


Ešte predtým ho však prenajal firme, ktorá tam plánovala výstavbu a otvorila autoumývarku. Auto sa nakoniec podľa informácií od polície našlo na Smrekovej ulici, kam ho musel niekto preparkovať. Portál aktuality.sk priniesol informáciu o tom, že podnikateľ v deň zmiznutia uzatvoril zmluvu o predaji pozemku na Oceliarskej ulici. Kupcom mala byť práve firma, ktorá si ho prenajímala.

Otázky vyvoláva kúpna cena vo výške 1500 eur, keďže pozemok má trhovú hodnotu násobne vyššiu. Podľa portálu aktuality.sk je jeho cena 250 000 eur. Len týždeň po zmiznutí podnikateľa sa mal na kataster nehnuteľností dostaviť muž, ktorý chcel novokúpený pozemok zavkladovať.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Aktuality.sk, KR PZ Žilina