Hasičská súťaž s MEGA OLDIES PARTY už 9.7.2016 v Hliníku nad Váhom


Foto: Hasičská súťaž s MEGA OLDIES PARTY už 9.7.2016 v Hliníku nad Váhom

DHZ Hliník Vás chce pozvať 9.júla na hasičskú pohárovú súťaž, po ktorej sa uskutoční tradičná MEGA OLDIES PARTY pod holým nebom s hitmi 80. a 90. rokov. Kvalitu a výber “starých dobrých hitov” Vám garantujú DJs čias minulých ako Pali Cirbus, Jarko Sakala, Janko Pazúrik, Miloš Papánek no a zo Žiliny príde aj Feri Sziros jeden z najstarších DJ-ov v širokom okolí.

Vstupné na oldiesku 2€. Počas celého dňa bude pre Vás zabezpečený pitný režim, alko, nealko, klobásky a hamburgery :) Pre deti bude k dispozícii trampolína a skákací hrad. Informácie pre súťažne družstvá: ! ! ! Súťažiť sa bude na dvoch tratiach v kategórii šport na dráhe č.1(muži,ženy) a v kategórii klasik(muži,ženy) na dráhe č.2 súčasne ! ! ! Rezervácia štartového poradia bude spustená tu na fb 26.júna o 21:30 pre obidve kategórie (šport, klasik a destkú sútaž BDH). Program: o 10:00 4. ročník detskej hasičskej súťaže zaradenej do Bytčianskej Detskej Hasičskej Ligy.



O 16:00 Nástup a začiatok hasičskej pohárovej súťaže. o 20:00 začne už spomínaná Mega Oldies Party pod holým nebom Počas Oldies bude TOMBOLA, kde možete vyhrať napr. aj POBYT v hoteli FRAN s plnou penziou pre 2 osoby, tieniacu techniku hodnote 100€ , multifunkčné zariadenie a ďalsie zaujímavé ceny.

Miesto: -
Dátum: 07.07.2016 - 10:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu