V sobotu sa žilinským thaiboxeristom mimoriadne darilo


Foto: V sobotu sa žilinským thaiboxeristom mimoriadne darilo
Galéria: 3 fotky

V sobotu 18. júna sa štyria borci z Ares gymu predstavili v dvoch slovenských mestách. Milan Kováč, Peter Bajs a Dominik Janek zabojovali o cenné medaily na majstrovstvách Slovenska Regard K1 GP v Nitre. Radovan Kulla sa predviedol na podujatí W5 európskej ligy v Prievidzi.

Milan Kováč v parádnej sérii 3 výhier získal titul šampióna Regard ligy K1 GP v kategórii do 75 kg. „Cieľavedome si idem za svojím snom, toto bola moja štvrtá box sezóna a získal som titul majstra Slovenska. Nebolo to zadarmo, je to výsledok dlhodobej driny,“ uviedol v rozhovore Kováč.

Mladé talenty Ares gymu, Peter Bajs a Dominik Janek predviedli skvelý výkon v disciplíne Kick- light juniori do 55 kg. Petrovi Bajsovi sa podarilo  získať bronzovú medailu.
 
V Prievidzi sa stretli najlepší s najlepšími. Proti Radovanovi Kullovi sa postavil  “Golden Mike“ Janáček z Gladiators gym České Budejovice. Obaja borci ťažkej váhy majú profil víťazov, svojich súperov nešetria. Divákom tak usporiadatelia pripravili skvelý zážitok. Janáčkovi sa však nášho borca nepodarilo prekonať.  Ako to už býva zvykom, Kulla opäť raz ukončil svoj zápas predčasne.

“Golden Mike“ dostal K.O. v druhom kole zápasu. Žilinčan Kulla pokračuje vo víťaznej šnúre. Svoju osobnú štatistiku si vylepšuje niekoľkými po sebe idúcimi zápasmi, jeho úspešnosť zápasov momentálne atakuje 97% hranicu.

„Prvý raz som boxoval v kasíne, takto som videl zápasiť boxerov len v Las Vegas. Bol to pre mňa nový zážitok, atmosféra úžasná. Čo sa týka výsledku, neskutočne ma teší, nakoľko som prekonal vynikajúceho českého borca, navyše K.O.,“ priznáva Kulla.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Soňa Muth