Koncert Iron Maiden v Žiline - organizátori pripravili kyvadlovú dopravu zadarmo


Foto: Koncert Iron Maiden v Žiline - organizátori pripravili kyvadlovú dopravu zadarmo

Organizátori koncertu Iron Maiden na letisku v Žiline, ktorý sa bude konať 6. júla 2016, pripravili pre návštevníkov kyvadlovú dopravu. “Pred koncertom 6. júla na Letisku Žilina budú platiť mimoriadne dopravné nariadenia. Oficiálna doprava autobusmi bude premávať pravidelne z autobusovej stanice v Žiline v deň koncertu od 12:00 v smere na Letisko Žilina v pravidelných intervaloch. Rovnako budú posilnené spoje aj bezprostredne po koncerte od 23:30. Stačí nájsť označený autobus na stanovisku, nasadnúť a nechať sa odviezť priamo k areálu koncertu,” uvádzajú organizátori.

Kapacita na letisku je obmedzená, ak môžete, nechajte auto doma


Doprava pred aj po koncerte bude významne zhustená, nakoľko v areáli letiska nie je možné stanovať ani kempovať. Návštevníci koncertu budú mať k dispozícii platené parkovisko, cena za státie je 7€ v prípade predpredaja cez sieť Ticketportal, na mieste bude už cena za parkovacie miesto 10 eur. “Očakávame tisícky ľudí a kapacita parkoviska na letisku je značne obmedzená. Ak sa návštevník rozhodne ísť vlastným autom, žiadame ho, aby si vyčlenil dostatok času a do areálu prišiel čo najskôr. Vždy je lepšie hodinku-dve posedieť s kamarátmi, ako nestihnúť začiatok koncertu,” uviedol za organizátorov Patrik Svitek.

V predaji sú voľné už len vstupenky na státie, stoja 50 eur za kus. Návštevníci budú vpúšťaní od 17:00 hod., majitelia špeciálnych lístkov Early Bird Golden Circle budú mať brány areálu otvorené už od 16:00 hod.


 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu