V eXtreme parku sa uskutoční Vamos a Bailar - deň v znamení Latinskej Ameriky!


Foto: V eXtreme parku sa uskutoční Vamos a Bailar - deň v znamení Latinskej Ameriky!
Galéria: 4 fotky

Horkokrvnosť, temperament, dynamika - pojmy, ktoré bezpodmienečne opisujú kultúru Južnej Ameriky. Blíži sa nám leto a k nemu patrí oddych a exotika, kvôli ktorej ľudia opúšťajú územie Slovenska a cestujú do niekoľko tisícov kilometrov vzdialených krajín Iberoameriky. Dôvodov sa nájde veľa - teplo, krásne pláže, gastronomické zážitky, nové kultúrne poznania a mnoho iných. Otázka znie: ”Musíme kvôli tomu opúšťať Slovensko?”

Odpoveď prináša tím LeadEvents, ktorý sa dňa 25.6.2016 v eXtreme park Žilina pokúsi priniesť pár základných znakov kultúr, o ktorých sa väčšina z nás dozvedá len z televízie a pár šťastlivcov dostane možnosť vycestovať za poznaním priamo ponad Atlantický oceán. Deň pomenovaný “Vamos a Bailar” preložíme do slovenčiny jednoducho - “Poďme tancovať!”


Najväčším zámerom je snaha o dôkaz, že aj Žilina vie ožiť a preniesť telo i ducha na Kubu, na miesto, kde to žije na inej úrovni. Od desiatej sa môžu deti tešiť na aktivity v detskom kútiku, kde ich bude čakať minidisco workshop, omaľovánky, súťaže o rôzne ceny za pomoci animátorky a malé prekvapenie vo forme limbo dance competition a jedno malé plus - rodičia si môžu oddýchnuť v prostredí, ktoré nemá v Žiline konkurenciu. Program pokračuje v poobedňajších hodinách, kedy sa môžu návštevníci tešiť na salsa workshopv podaní Miloša Majtána. Animátor Vám predstaví základne kroky tancov, ktoré budete môcť využiť počas nočnej zábavy. Následne Vám svoj talent ukážu členovia tanečnej komunity Kubánska salsa & Bachata Žilina.

Pre tých, ktorí naozaj milujú hudba a tanec je pripravené večerné vystúpenie interpréta Eusebia Nicalása Menu, ktorý vystúpi spoločne s Vivas dance group. Ide hlavne o snahu eliminovať chuť cestovať za exotikou, ktorú spoločne dokážeme zrealizovať aj u nás.



Jedinečnosť priestorov eXtreme park-u Žilina, miesta, kde sa Vamos a Bailar bude konať je očividná. Prítomnosť piesku, tématickej výzdoby, “welcome drinkov” a hudby bude už od rána spríjemňovať chvíle pre všetkých, ktorí si chcú spríjemniť sobotu. 

Celodenný vstup je 5€/osoba, pričom deti do 10 rokov majú voľný vstup. Po prechode bránou bude každému hosťovi odovzdaný welcome drink a úsmev od príjemných hostessiek. Počas celého dňa Vás dejom a podstatnými informáciami bude sprevádzať moderátor a vďaka DJ-ovi bude atmosféra spríjemnená tématickou hudbou. 

Pre všetkých, ktorí majú záujem stráviť svoj voľný deň v neopakovateľnom prostredí eXtreme park-u Žilina je možnosť predpredajnej kúpy lístkov na stránke TicketPortálu.

https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=22444

Tešíme sa na Vás!

PROGRAM:

  • 10:00 - zahájenie Vamos a Bailar
  • 11:00 - začiatok animácií pre deti v detskom kútiku a maľovanie na tvár
  • 13:00 - limbo dance competition pre deti a pokračovanie aktivít s deťmi
  • 14:00 - minidisco workshop 
  • 16:00 - hodina Salsy pre začiatočníkov za pomoci animátora
  • 17:00 - Bachata s Milošom Majtánom pre mierne pokročilých a pokročilých tanečníkov
  • 18:00 - Kubánska Salsa - Miloš Majtán 
  • 20:00 - Eusébio Nicolás Mena & Vivas dance group
  • 21:00 - DJ Johnny JL

Miesto: -
Dátum: 25.06.2016 - 10:00





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu