Hip-hopová legenda Kontrafakt už 11. júna v Žiline


Foto: Hip-hopová legenda Kontrafakt už 11. júna v Žiline

Tri špinavé mená v sobotu 11. júna ukážu Žiline ako sa zabáva piešťanský mýtus - najznámejšia slovenská hip-hopová skupina KONTRAFAKT. Prvýkrát exkluzívne v priestoroch *enjoyclub rozpútajú šialenstvo. My máme pre teba lístky na tento koncert, tak čítaj ďalej.
 
Vyhraj 2 lístky
1. Choď na Facebook Enjoy life. (https://www.facebook.com/EnjoyClubZilina/)
2. Pod prvý príspevok napíš názov svojho obľúbeného bengru od Kontrafaktu
3. Označ kamoša, s ktorým chceš ísť na koncert
4. Čakaj, či budeš vylosovaným šťastlivcom

Iné myslenie - iný klub

Rytmus, Ego a Anys sú na scéne už 15 rokov. Známi sú nie len kvôli naplieskanej hudbe, ale aj vďaka svojim odlišným/netradičným názorom, myšlienkam a textom.

Organizátori *enjoy family crew sa vyjadrili, že práve pre túto jedinečnosť ich v klube chcú. „Robia veci už dlhé roky inak. Nenechali sa zožrať šedým priemerným prúdom a neustále sa posúvajú ďalej. To je vec, názor a životný štýl, s ktorým sa na 100% stotožňujeme. Poďme robiť veci inak a poďme si užiť sobotnú noc.“

Vždy existuje viac ako jedna možnosť

Počas večera si môžeš v klube vybrať na aký hudobný štýl máš chuť. Na hlavnom stage sa predstaví DJ Osťo, a Shimo a hudobné delírium vyvrcholí KONTRAFAKTOM.

Alternatíva stage ponúkne hudobný house kokteil. Namiešajú ti ho DJ Donna Bucks, DJ Gombo, DJ Ke3n a DJ Lucas Nou. Neskutočné veci  sa budú diať v tento večer 11. júna na Mariánskom námestí v Žiline, tak buď pri tom.

Poisti si, že sa na tento legendárny koncert dostaneš a kupuj lístky v predpredaji na http://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/7061/kontrafakt alebo na mieste.

Vychytávka na záver

Ostaň do soboty naladený na Kontrafakt aj s ich novou appkou. Volá sa JBMNT a obsahuje tri hry. Môžeš jazdiť na drahom aute a fackať paparazzov, lietať na Jetpacku alebo strieľať do podprsenky, ktorá vyletuje z hľadiska. *ENJOY IT!


 


Miesto: -
Dátum: 11.06.2016 - 20:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu