Neznámy mladík chytil zlodeja, predavačky mu touto cestou ďakujú


Foto: Neznámy mladík chytil zlodeja, predavačky mu touto cestou ďakujú Foto: ilustračná - ihned.cz

S prosbou o zverejnenie poďakovania neznámemu mladíkovi sa na nás obrátili predavačky zo žilinskej predajne A3 Sport v OC Dubeň. Zákazník zakročil voči zlodejovi, vďaka čomu sa mu podarilo dostať späť ukradnutý tovar. “Chceme cez vás poďakovať mladíkovi, čo nám dnes v Carrefoure chytil zlodeja. Chcem upozorniť aj ostatných, aby si na neho dávali pozor. Zrejme bol nafetovaný,” uviedla zamestnankyňa športovej predajne.

Zlodej ukradol dve tričká a mikinu, z obchodného centra sa mu ich ale vyniesť nepodarilo


Práve obetavý čin neznámeho mladíka zabránil tomu, že zlodej si mohol odniesť z obchodu hneď niekoľko kusov tovaru. “Nemal ani doklady, nič. Ukradol dve Nike tričká a Puma mikinu. Veci sme nakoniec získali, ale potom zas ušiel pred vchodom na parkovisko. Hlavne sa chceme v mene A3sportu poďakovať ochotne zákazníkovi, že ho chyti,” ďakuje za celý kolektív čitateľka.

Páchateľova identita je neznáma, máme však aspoň jeho opis: “Zlodej bol mladý chalan,tmavé vlasy, boky vyholené a taška cez plece. V nej mal priestor vystlaný alobalom. V poslednom čase sa stretávame so zlodejmi často, ale ani SBS nám nikdy nedokáže pomôcť. V tomto prípade si ceníme zákazníka čo zakročiť. Nestáva sa to často,” uzavrela vďačná zamestnankyňa.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu