No Escape už aj v Žiline, vyhraj dva vstupy zdarma!


Foto: No Escape už aj v Žiline, vyhraj dva vstupy zdarma!
Galéria: 3 fotky

Escape Game je hra o prežití. Na rozdiel od čítania knihy, hrania PC hry, alebo pozerania TV sa tu stávate súčasťou príbehu. Ste hlavným hrdinom a cesta k slobode je vo vašich rukách.

Je len na vás a vašom tíme ako rýchlo dokážete uniknúť z priestoru plného prekážok, hádaniek a hlavolamov. Počas celej hry bude vaším najväčším nepriateľom čas. Na únik máte totiž len 60 minút! Dokážete to? Hra je určená pre 2-4 hráčov. Dôležitá je tímová spolupráca, na ktorej je postavená celá koncepcia úniku. Bez komunikácie a spoločného riešenia záhad sa von nedostanete!

Nikdy predtým si nič podobné nezažil. Si uväznený a nepoznáš cestu von. Hrubé múry a ťažké železné mreže sa zdajú byť nezdolateľnou prekážkou. Tmavé priestory naháňajú strach, čudné zvuky zvyšujú napätie. Podarí sa ti zachrániť?

Pre viac informácií klikajte na www.noescape.sk

Súťaž!
Každý kto nás sleduje na Facebooku má možnosť vyhrať dve vstupenky zdarma!
Je to úplne jednoduché, stačí kliknúť na tento príspevok na facebooku https://www.facebook.com/photo.php?fbid=663596790387886& na našej fanstránke, zdieľať ho a napísať komentár, prečo by ste mali vyhrať. My vyžrebujeme dvoch šťastlivcov, ktorí získajú vstupenku pre 2-4 členný tím zdarma!

Bonus
Ďalších 6 súťažiacich získa kupón na zľavu v hodnote 6 eur.

Hlasovanie končí: 07.06.2014 18:00




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu