Situácia na ulici Jaseňová pokračuje! Objavili sa lístky za stieračmi, budú aj poškriabané autá?


Foto: Situácia na ulici Jaseňová pokračuje! Objavili sa lístky za stieračmi, budú aj poškriabané autá?

Pred vyše rokom sme informovali o staršom pánovi, ktorý žije v byte na ulici Jaseňová a svojim susedom znepríjemňuje život. Prekáža mu parkovanie áut pri paneláku, v ktorom býva. Problém nastáva aj vtedy, keď je voľné miesto na oboch stranách cesty a obyvatelia z paneláku oproti parkujú pri tom jeho.

Podstatný je princíp

Starší pán rieši akékoľvek auto, ktoré zaparkuje pred panelákom a majiteľ tohto vozidla tam nebýva. V roku 2014 došlo ku každodennému rozdávaniu papierikov za stierače, na ktorých boli rôzne vyhrážky, nadávky a upozornenia. Neskôr došlo k poškodzovaniu majetku a to tak, že mnoho áut skončilo s prepichnutými pneumatikami a poškriabaným lakom.


Po odvysielaní reportáže sa problém vyriešil

Keď začala byť situácia neúnosná, majitelia poškodených áut sa rozhodli zverejniť reportáž v televízií. Po jej odvysielaní sa situácia upokojila a takmer rok a pol problémy neboli. Dnes sa ale papieriky za stierače vrátili a nahnevaný pán vykrikuje po ľuďoch z balkóna. Mnohí sa obávajú, že im opäť zničí autá.

Čo bude ďalej?

Obyvatelia dúfajú, že ich sused nezačne opäť poškodzovať cudzí majetok. Ak áno, budú nútení podať trestné oznámenia a namontovať do áut kamery, ktoré ho chytia pri čine.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu