Polícia pátra po mužovi, ktorý vylúpil potraviny. Pozor, môže byť ozbrojený!


Foto: Polícia pátra po mužovi, ktorý vylúpil potraviny. Pozor, môže byť ozbrojený! Foto: KRPZ Žilina

Polícia v Žiline pátra po mužovi obvinenom z lúpeže, POZOR môže byť ozbrojený!

Žilinskí policajti zistili, že ozbrojenej lúpeže predajne potravín, ku ktorej došlo v utorok 17. mája podvečer sa mal dopustiť 28 ročný Jozef Ď. zo Žiliny. Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Žiline vzniesol voči menovanému obvinenie zo zločinu lúpeže.

Obvinený je na pohybe a vzhľadom k tomu, že pri lúpeži mal použiť strelnú zbraň je dôvodné podozrenie, že je OZBROJENÝ. Akékoľvek informácie o obvinenom 28 ročnom Jozefovi Ď. je potrebné oznámiť na bezplatnom telefónnej linke 158 alebo na ktoromkoľvek oddelení polície. 


Lúpežné prepadnutie potravín ( tlačová správa zo dňa 17.5.2016)

Polícia v Žiline intenzívne pátra po doposiaľ neznámom páchateľovi, ktorý v utorok 17. mája podvečer lúpežne prepadol predajňu potravín v obci Bitarová, okres Žilina. Neznámy muž po tom, ako vošiel do predajne, sa pýtal na vedúcu predajne, že jej chce niečo povedať. Tá ho následne zaviedla do kancelárie v zadnej časti predajne. Keď vošli do kancelárie, muž zatvoril dvere a na ženu namieril strelnú zbraň. Povedal jej, aby otvorila trezor a dala mu všetky peniaze.  

Vedúca predajne mu z obavy o svoj život vybrala z trezoru hotovosť 700,-€ a podala ich mužovi. Ten vzal zo stola telefón, vytiahol kľúč z dverí kancelárie a vyšiel von. Vedúcu predajne zamkol v kancelárii a z predajne odišiel na neznáme miesto. K zraneniu ženy pri prepadnutí nedošlo. Prípad prevzal vyšetrovateľ, ktorý začal trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže. Na prípade polícia intenzívne pracuje a po páchateľovi pátra.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KRPZ Žilina