Kam vyraziť na letnú dovolenku – s deťmi aj bez nich? Skúste Veľké Karlovice


Foto: Kam vyraziť na letnú dovolenku – s deťmi aj bez nich? Skúste Veľké Karlovice
Galéria: 14 fotiek
Foto: Resort Valachy

Plánovanie letnej dovolenky môže byť tento rok poriadny oriešok. Kam vyraziť, keď vás to do zahraničia príliš neťahá kvôli bezpečnostnej situácii, ale napriek tomu sa nechcete ochudobniť o naplno prežité dni zaslúženého voľna?

Aj priamo za humnami nájdete miesta, ktoré splnia tie najvyššie nároky svojím kvalitným zázemím a službami, to všetko bez zdĺhavého cestovania a jazykových bariér. Objavte letné kúzlo Veľkých Karlovíc a obzvlášť tamojšieho Resortu Valachy, ktorý nájdete len päť kilometrov za českou hranicou.

Takmer alpská klíma Beskyd s mimoriadne čistým ovzduším, neporušené a čisté lesy poskytujúce príjemný chládok, krásne výhľady z hrebeňov hôr, pastviny so stádami oviec aj typickými drevenými chalúpkami, turistické aj cykloturistické trasy najrôznejších náročností – to všetko je skvelou kulisou pre trávenie leta vo Veľkých Karloviciach.


 

Intenzitu zážitku umocní Resort Valachy výborným zázemím pre relaxáciu, šport a ďalšie aktivity počínajúc dvomi wellness centrami s termálnymi bazénmi, bohatou ponukou exotických masáží a ďalších terapií, deväťjamkovým golfovým ihriskom, požičovňou segway, elektro-bicyklov a skútrov, tenisovým kurtom či bowlingom až po reštauráciu ponúkajúcu modernú krajskú gastronómiu.

 

Pobyty s deťmi až do 15 rokov zadarmo 


Ak plánujete prázdniny s deťmi, využite pobyt Letní dovolená v Beskydech, ktorý zahŕňa množstvo výhod už v cene. Bonusom, ktorý určite oceníte najviac, je neobmedzený vstup do bazénov relaxačného centra Wellness Horal, detské animačné programy a vstup do zábavného parku Razulák. Vyberať môžete z troch hotelov rôznej kategórie a pobytov od 3 do 7 nocí. Deti na prístelke majú ubytovanie zadarmo.

 

Romantika v Spa hoteli Lanterna
 

Hľadáte skôr kľudný kút pre chvíle odpočinku? Nezabudnuteľnú dovolenku naplnenú hýčkaním zažijete v najluxusnejšom hoteli Resortu Valachy – Spa hoteli Lanterna, ktorý spĺňa aj tie najprísnejšie kritéria pre komfortnú dovolenku bez klasického ruchu, prvotriednu gastronómiu a bohatú ponuku služieb. Mnohé z nich sú už zahrnuté v cene pobytu, okrem iného neobmedzený vstup do wellness, masáž alebo neskorý obed. Či už radi trávite voľný čas na odpočinkovom lehátku pri masáži či s knihou v ruke, alebo radšej aktívne pri športe, tu môžete mať oboje.



Jednodňový relax: Wellness deň pre zdravie


Nemáte čas na viacdňovú dovolenku? Doprajte si aspoň jeden odpočinkový deň v relaxačnom centre Wellness Horal. Zvýhodnený balíček Wellness den pro zdraví zahŕňa masáž alebo ošetrenie tváre podľa výberu, trojchodové fitness menu k obedu a celodenný neobmedzený pobyt vo wellness, kde si môžete užiť kúpanie v bazénoch a hýčkanie tela v saunovom svete, odpočinúť na vonkajších aj vnútorných odpočinkových terasách, alebo pretiahnuť telo v klimatizovanom fitness centre.

 

Kurzy pečenia frgálov, grilovanie a ďalšia zábava 


Resort Valachy je skvelou destináciou aj pre výlety „na otočku“. Inšpirovať sa môžete tipmi v kalendári akcií. Každú prázdninovú stredu pozýva hotel Horal na večerné posedenie na terase so živou hudbou, víkendy sú zasvätené grilovaniu. S deťmi môžete okrem zábavného parku Razulák vyraziť aj na Kulíškovej náučný chodník či turistickú trasu Hľadaj poklad na Galiku. Milovníci fotenia určite ocenia Fotostezku Valachy, ktorá vedie okolo miestnej rozhľadne Miloňová.



A nenechajte si ujsť ani atraktívnu novinku tohtoročnej sezóny. Resort Valachy chystá kurzy pečenia frgálov - typických valašských koláčov, ktoré túto oblasť Valašsko preslávili po celom svete.


Viac informácií nájdete na www.valachy.cz




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Resort Valachy