Hotelierska rodina sa rozrástla o nového člena


Foto: Hotelierska rodina sa rozrástla o nového člena
Severné Slovensko sa od apríla tohto roku môže pýšiť novým hotelovým komplexom Village resort Hanuliak (4*), ktorý vyrástol v prostredí Národného parku Malej Fatry, v obci Belá. Svojou koncepciou sa odlišuje od svojej konkurencie, prezentuje sa ako zážitkový rezort. Hotel prináša mnohé netradičné ponuky, ktoré by ste v iných strediskách žilinského kraja hľadali márne. Dominantnou ideológiou Village resort Hanuliak je priniesť svojim hosťom „každý deň nový zážitok“.


 
22.apríla 2016 oficiálne otvorili brány tohto luxusného rezortu pre verejnosť

Otvorenie prebehlo v pompéznom štýle. Na slávnostný krst hotela prijalo pozvanie vyše 150 významných hostí. Medzi pozvanými sa objavilo mnoho známych tvári, z rôznych oblastí spoločenského života. Večerom sprevádzal známy moderátor Marcel Forgáč, ktorý svojím nespochybniteľným zmyslom pre humor navodil veľmi príjemnú, uvoľnenú atmosféru.


 
Pre hostí bola pripravená recepcia, o kulinársky zážitok sa postaral šéfkuchár Peter Frolo. Nechýbala tombola, ochutnávka kvalitných slovenských vín, či barmanská šou. Hlavným partnerom večera bola spoločnosť Bavaria Žilina, ktorá poskytla výstavu luxusných vozidiel BMW. Počas celého otvorenia sa hostia mohli zúčastniť prehliadky hotela. Slávnosť vyvrcholila veľkolepým ohňostrojom.


 
Stredisko je projektom stavebnej firmy Hastra, s.r.o., ktorá v súčasnosti zamestnáva vyše 400 ľudí. Generálny riaditeľ Jozef Hanuliak o vzťahu spoločnosti a rezortu: „Sme jedna veľká rodina, vážime si každého nášho člena. Tento projekt je sociálnym programom spoločnosti, do týchto priestorov je investované naše srdce.“ Hlavným cieľom bolo vytvoriť príjemné prostredie pre rodiny, pre spokojných zákazníkov, ktorí sa doň budú radi vracať.

„Množstvo bezsenných nocí majiteľa sa stalo základom a hmotou pre vytvorenie jedného veľkého sna, ktorým je toto dielo,“ priznáva vedenie spoločnosti Hastra, s.r.o.

Originálne ladenie jednotlivých súčastí interiéru významne dokresľuje atmosféru hotela

Hlavným zámerom hotela je ponúkať svojim klientom nadštandardnú kvalitu ubytovacích, stravovacích a doplnkových služieb.

Komplex disponuje 33 moderne zariadenými izbami, celková kapacita je 51 pevných lôžok s možnosťou 7 prísteliek. Osobitosťou ubytovania sú atypické mezonetové riešenia a grand deluxe apartmán pre náročnejšiu klientelu.

Dominanciou reštaurácie je medzinárodná kuchyňa s dôrazom na kvalitu a čerstvosť surovín. Majitelia rezortu vsadili na spoluprácu s lokálnymi farmármi a pestovateľmi. Osobitosťou kuchyne sú s láskou pripravované domáce cestoviny, pečenie domáceho pečiva a koláčikov. Špecialitou bude vlastné pivo, ktoré už zreje v rodinnom pivovare.

V relaxačnej časti hotela sa nachádza wellness & spa, kde si hostia môžu vybrať zo širokej ponuky vodného a saunového sveta. Aj tu hotel prináša nové netradičné zážitky. Na výber je klasická sauna s teplotou +100 *C alebo kryosauna, kde teplota dosahuje teplotu v rozmedzí od -100 *C do -160*C. Pre celkovú regeneráciu organizmu sú k dispozícii rôzne procedúry a masáže, napr. exotické thajské masáže. V blízkej dobe pribudne vonkajší bazén, ktorý je momentálne ešte v štádiu výstavby.



Túžbu po aktívnom oddychu naplní najväčšia atrakcia rezortu, ktorou je 13,5 m vysoká lezecká stena. Svojou výškou sa zaradila medzi najvyššie interiérové lezecké steny na Slovensku. Lezecká stena je vhodná nielen pre milovníkov tohto športu, ale aj začiatočníkov, ktorým je k dispozícii skúsený inštruktor. Hotel nezabúda ani na svojich najmenších vzácnych hostí, pre ktorých sú pripravené detské lezecké línie alebo detský kútik.


 
Ste pripravení doplniť svoju dávku adrenalínu a otestovať svoje limity? Ste pripravení na nové zážitky? Village resort Hanuliak sa teší na Vašu návštevu.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok