Množstvo nehôd pred Vianocami, dávajte si pozor!


Foto: Množstvo nehôd pred Vianocami, dávajte si pozor!

Posledný predvianočný piatok bol na cestách dosť chaotický. Mnoho ľudí cestovalo na sviatky domov a preto bola doprava na hlavných ťahoch zhustená, pod čo sa podpísalo množstvo dopravných nehôd. Spomenieme vám pár z tých vážnejších.

K prvej nehode boli vyslaní hasiči krátko pred osmou hodinou ráno na križovatku Ľavobrežná - Kysucká, zrazili sa tu dve osobné autá no našťastie si nehoda nevyžiadala žiadne zranenia. Šťastie mal tak isto aj vodič, ktorý okolo 17:00 pod Strečnom vyletel s autom z cesty a ostal s ním na streche, pri nehode taktiež nedošlo k zraneniu. Menej šťastia mali dvaja chodci v Terchovej, ktorých pri kostole zrazil nepozorný vodič. Najhoršie na tom bolo to, že sanitka z Terchovej práve nebola na stanici a prvú predlekársku pomoc museli zraneným podávať hasiči z neďalekej hasičskej stanice.

Po približne dvadsiatich minútach na miesto dorazili dve sanitky zo Žiliny, ktoré previezli muža s vážnymi zraneniami nohy a ľahko zranenú ženu do FN v Žiline. Ďalšia vážna nehoda sa stala neďaleko Bytče v obci Hliník nad Váhom, kde došlo k čelnej zrážke dvoch vozidiel. Obe vodičky museli posádky ZZS previezť do FN Žilina.

Posledná nehoda, pri ktorej zasahovali Žilinskí hasiči sa stala vo večerných hodinách okolo 19:45 na križovatke ulíc Veľká Okružná - Komenského pri OC Aupark. Vodič na vozidle značky Peugeot pravdepodobne nedal prednosť vodičovi taxi služby, ktorý prichádzal na služobnom vozidle po hlavnej. Následkom zrážky našťastie nedošlo k zraneniu osôb a škody sú len na pokrčených plechoch…


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu