MŠK Žilina prehrala v Trnave napriek podpore približne 400 fanúšikov zo Žiliny


Foto: MŠK Žilina prehrala v Trnave napriek podpore približne 400 fanúšikov zo Žiliny
Dnes 24.4.2016 podľahli futbalisti MŠK Žilina domácemu Spartaku Trnava na Štadióne Antona Malatinského v Trnave výsledkom 0:3. Na tento zápas ohlásilo fanúšikovské zoskupenie ULTRAS Žilina vlakový výjazd, ktorého sa podľa našich informácií zúčastnilo viac ako 400 fanúšikov. Tí hnali šošonov dopredu počas celého zápasu, ktorý bol vysielaný naživo aj na stanici Dvojka. Napriek mohutnej podpore sa nepodarilo MŠK Žilina zvíťaziť a tri body tak aj cez bojovný výkon zostali v Trnave pred kulisou viac ako 5500 divákov. Zo strany ULTRAS Žilina ide o prvú akciu podpory futbalistov Žiliny po viac ako 4 rokoch od momentu, kedy vyhlásili bojkot zápasov MŠK Žilina a preorientovali sa na hokej. K zápasu a výjazdu prinesieme aj fotogalériu.

Štatistiky zápasu

FC Spartak Trnava  3:0(1:0)  MŠK Žilina
Góly: 14. Depetris (Schranz), 67. Schranz (Baéz), 87. Halilovič (Mikovič)
Karty:   32. Horník (TRN) – 85. Volešák (ZIL)
 
FC Spartak Trnava: Jakubech – Kadlec, Horník (46. Baéz), Godál, Čonka – Greššák, Bello – Schranz (79. Halilovič), Jež (88. Košťál), Mikovič (C) – Depetris.
Náhradníci: Kamenár – Nikolič, Halilovič, Majtán, Košťál, Baéz, També.
MŠK Žilina: Volešák – Vavro (68. Michlík), Králik, Letić, Švejdík (86. Hlohovský) – Špalek, Pečovský (C), Káčer (46. Škvarka), Paur – Diaz, Haskič.
Náhradníci: Mandous – Hučko, Michlík, Hlohovský, Mazáň, Škvarka, Mabouka.

Rozhodca: Hrčka – Tomčík, Žákech
Diváci: 5550



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu