Beh, bicykel a beh: zapojte sa do Valachy Duatlonu vo Veľkých Karloviciach


Foto: Beh, bicykel a beh: zapojte sa do Valachy Duatlonu vo Veľkých Karloviciach
Galéria: 6 fotiek
Foto: Valachy Duatlon - štart 2015

Baví vás behanie aj horský bicykel? Potom neváhajte a zapojte sa do závodu VALACHY DUATLON, spájajúceho obe športové disciplíny, a to v sobotu 7.mája vo Veľkých Karloviciach, len hodinku autom od Žiliny. Okrem trasy pre dospelých ponúkne podujatie aj závody pre deti.

 „Príďte si k nám užiť kvalitný závod s profesionálnym zázemím v krásnej prírode Beskyd. Napriek tomu, že duatlon nie je toľko v kurze ako napríklad horské bicykle alebo triatlon, je to krásna disciplína a účastníkov každým rokom pribúda. Len minulý rok sa do závodu zapojilo viac ako 450 detí a dospelých. Tento rok sa pokúsime počtom návštevníkov duatlonu vytvoriť oficiálny česko slovenský rekord,“ hovorí prezident VALACHY TOUR Vladimír Sušil.

Veľké Karlovice sa nachádzajú len kúsok za českou hranicou. Kto už túto obec objavil, napríklad pri výletoch do relaxačného centra Wellness Horal alebo na Karlovský gastrofestival, ten vie, že oblasť vyniká neporušenou prírodou s terénmi ako stvorenými pre športové aktivity. Májový duatlon je súčasťou celkom päťdielneho seriálu závodov v rôznych disciplínach VALACHY TOUR a pravidelne sa ho zúčastňujú aj športovci zo Slovenska. Zaujímavosťou je, že celkovou víťazkou medzi ženami sa minulý rok stala slovenská triatlétka Kristína Néč-Lapinová.

Pre dospelých bude prirpavená trasa v dĺžke 3 km beh, 15km horský bicykel a 1,5 km beh, štart je o 13:00 hod. Dopoludnie bude patriť deťom. Tiež na ne čaká kombinácia behu a bicykla, ale na výrazne kratších trasách. Registrácia prebieha na www.valachytour.cz


Pripravený bude aj doprovodný program vrátane testovacieho centra horských bicyklov Specialized či športových hodiniek. Ak si chcete po výkone poriadne odpočinúť a zregenerovať svaly, odporúčame zájsť do Wellness Horal, ktorý je od miesta vzdialený 3 kilometre. Práve v sobotu 7. mája si tu môžete užiť kúpanie a saunovanie v predĺženej otváracej dobe do polnoci pri tradičnej Saunovej noci.

Usporiadateľom VALACHY TOUR je Resort Valachy Velké Karlovice, ktorého súčasťou sú tri hotely Lanterna,Horal a Galik s relaxačným centrom Wellness Horal, golfovým ihriskom a ďalšími službami a aktivitami pre voľný čas. Stojí za to urobiť si sem výlet aj inokedy počas roku.


Tipy na najbližšie akcie:

30. 4. a 1. 5. – Zahájenie sezóny v letnom parku Razulák
7. 5. – Saunová noc vo Wellness Horal
15. 5. – Úvodný golfový turnaj sezóny
22. 5. – Zábavná nedeľa (nielen) s golfom pre celú rodinu
28. 5. – Zahájenie grilovacej sezóny, porcovanie a grilovaniehalibuta na Horale
4. 6. – Saunová noc vo Wellness Horal
5. 6. – Rozprávková cesta lesom

Miesto: -
Dátum: 07.05.2016 - 13:00





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu