Vodiči pozor, cestári frézujú cesty, jamy sú slabo viditeľné!


Foto: Vodiči pozor, cestári frézujú cesty, jamy sú slabo viditeľné! Foto: čitateľ

Viacero z vás upozornilo na vyfrézované jamy, ktoré sú na vozovkách v meste. Ako prvý príspevok ste nám nahlásili cestu pod sídliskom Hájik, dnes ste nám zasa zaslali fotografie z mestskej časti Bôrik.

Správca komunikácie vykonáva v týchto dňoch opravu vozoviek

Mesto opravuje miestne komunikácie a preto pracovníci Žilinských komunikácií vykonávajú frézovanie vozovky a následné asfaltovanie. Úseky, kde sa pracuje sú označené zvislým dopravným značením. Jamy však nie je dostatočne dobre vidieť. 

“Tie vyfrézované diery sú náhodne po ceste a keď vám svieti slnko oproti, nemáte šancu ich vidieť. Behom 3 minút, ako som šiel okolo po chodníku, som videl asi 5 áut, ktoré vleteli v plnej rýchlosti do jamy na fotke,” píše čitateľ.


V miestach kde sa pracuje je znížená rýchlosť na 30 km/h dopravnou značkou, mnoho vodičov ju ale nerešpektuje. Na Bôriku mal údajne jeden z vodičov dostať aj defekt. 

Takého jamy sú nebezpečné a môžu vám ľahko spôsobiť poškodenie pneumatík, alebo podvozku na aute. Dávajte si preto pozor a ak vidíte značku práce na ceste, znížte rýchlosť a zvýšte opatrnosť.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu