Tragická dopravná nehoda pri Mojšovej Lúčke 16.4.2016


Foto: Tragická dopravná nehoda pri Mojšovej Lúčke 16.4.2016
Galéria: 3 fotky
Foto: Facebook Dopravný servis

Dnes 16.4.2016 približne okolo 22:15 hod. došlo k vážnej dopravnej nehode na ceste I/18 medzi Žilinou a Martinom v úseku pri Mojšovej Lúčke. Na mieste podľa informácií čitateľa došlo k čelnej zrážke vozidiel Škoda Octavia a Volkswagen Passat, pričom sa vážne zranili 3 osoby.

Doprava tu stojí a je tu niekoľko záchranárov, na mieste oživujú asi jedného z účastníkov nehody,” dodal čitateľ Peter spolu s výzvou, aby vodiči jazdili opatrnejšie. 

Podľa dostupných informácií mala jedna osoba podľahnúť zraneniam na mieste nehody. Ďalšie dve osoby s ťažkými zraneniami previezli záchranári do FNsP v Žiline.

V priebehu posledných dní sa jedná už o v poradí štvrtú vážnu dopravnú nehodu. Bližšie informácie budeme v prípade stanoviska od polície aktualizovať.

Aktualizácia o stanovisko polície 17.4.2016

V sobotu 16. apríla po 22.00 hodine došlo na ceste prvej triedy (I/18) pri Mojšovej Lúčke (mestská časť Žiliny) k tragickej dopravnej nehode. 28 ročný vodič (zo Žiliny) viedol motorové vozidlo Škoda Octavia v smere od Žiliny na Martin. Z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel s vozidlom do protismerného pruhu, kde sa zrazil s oproti idúcim motorovým vozidlom Volkswagen Passat, ktoré viedol 35 ročný vodič (z okresu Žarnovica). Pri dopravnej nehode žiaľ vyhasol život 35 ročného vodiča. Vodič vozidla Škoda a jeho 31 ročný spolujazdec utrpeli predbežne ťažké zranenia.

U 28 ročného vodiča bol nariadený odber krvi za účelom zistenia, či nebol ovplyvnený návykovou látkou. U nebohého vodiča bude vykonaná pitva. V súvislosti s touto tragickou dopravnou nehodou prebieha vyšetrovanie vo veci prečinu usmrtenia. Ďalšie okolnosti dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, dodržiavali dopravné predpisy a rýchlosť jazdy prispôsobili svojim schopnostiam, stavu a povahe vozovky. Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu