APR MOFOKILLER & SIGNATURE TOUR 2016, ŽILINA - Klub Kolečko


Foto: APR MOFOKILLER & SIGNATURE TOUR 2016, ŽILINA - Klub Kolečko

MOFOKILLER a SIGNATURE vystúpia v rámci svojho spoločného TOUR 2016 v žilinskom klube Kolečko. Ako hosťa si pozvali žilinskú kapelu Jamming with the devil. Mediálnym partnerom TOUR 2016 je rádio Rocková republika.

VSTUP: 3€

Mofokiller:

Mofokiller je bratislavská kapela. Pôvodne ale vznikla v roku 2006 ako Mofo Killer Ain v Prievidzi. Skupine sa už vtedy podarili zaujímavé veci. Nahrala EP Love&Lies, vystupovala na letných festivaloch, na jar 2007 hrala v relácii Metro na STV spolu s kapelou HARMFUL v ktorej pôsobil basgitarista Faith No More Billy Gould.

Po dlhšej pauze sa v lete 2013 vrátila na scénu ako Mofokiller a nahráva 3 skladbové EP ktorého vydanie sprevádza videoklip ku skladbe Slapjack. Slapjack sa dostáva rotácie hudobnej TV MUSIQ1 a 2-krát vyhráva Demovnicu Rádia FM.

V Demovnici sa udrží 2 mesiace. 25. mája 2015 Mofokiller vydala svoj debutový album „Väzby“. Prvým singlom je skladba “Čierny dym”, ktorú rádio ROCKOVÁ REPUBLIKA nasadilo do rotácie ako PECKU TÝŽDŇA. Legendárny FAITH NO MORE si kapelu pozvali ako hosťa na ich bratislavskom koncerte 10.júna 2015.


Francúzsky režisér a zvukár Luc de La Selle pricestoval na Slovensko a s Mofokiller natočil 2 live videoklipy.

Na jeseň 2015 kapela absolvovala 12 koncertné turné po Slovensku. Mofokiller je momentálne na spoločnom TOUR 2016 s kapelou Signature. Aktuálny singel “Démon noci” je v rotáciií rádia Rocková Republika.

Signature:

Signature je bratislavská rocková kapela, ktorá vznikla v roku 2008. Založili ju Miro Poláček (spev, gitara) a Rasťo Benka (basgitara), ktorých doplnili Jaro Dutka (bicie) a Juro Sabela (gitara). V tvorbe Signature sa miešajú vplyvy rôznych rockových žánrov. Výsledkom je energický hard&heavy rock v americkom zvuku.

Jamming with the Devil:

Žilinská pop punk harcore kapela v zložení Tomáš Ferenc (spev,gitara), Miroslav Hronský (bicie) a Michal Matiaška (basgitara). Kapela odohrá svôj prvý koncert.

Miesto: -
Dátum: 02.04.2016 - 20:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu