Tragická dopravná nehoda autobusu a osobného automobilu pri Stráňavách


Foto: Tragická dopravná nehoda autobusu a osobného automobilu pri Stráňavách
Galéria: 7 fotiek

Aktuálne nás fanúšik informoval o vážnej dopravnej nehode na ceste I/18 smer Strečno, pri ktorej došlo k zraneniu osoby. Pri dopravnej nehody sa podľa našich informácií zrazil autobus a osobný automobil, na mieste sú 4 vozidlá polície, 3 sanitky a 2 hasičské automobily. Hasiči museli vyslobodzovať 2 zakliesnené osoby z osobného automobilu. Bližšie informácie zatiaľ nie sú známe. V mieste je obmedzená doprava.

Aktualizácia 01:10

K nehode došlo pri odbočke na obec Stráňavy, na moste, doprava je aktuálne odklonená po ceste na obec Stráňavy a autá musia vchádzať do zákazu vjazdu. Množstvo vodičov, ktorí nie sú zo Žilinského kraja, blúdia po Stráňavách, keďže sa boja ísť do zákazu. Momentálne padá dážď so snehom a vozovka je nebezpečne klzká. “Chcel by som podotknúť k nehode pod Strečnom, že premávka je odkláňaná z oboch strán cez Stráňavy. Tam je ale jednosmerka a všetci, ktorí idú od Martina, sa vozia po Stráňavach.” uviedol k dopravnej nehode náš čitateľ.



Aktualizácia o stanovisko polície

Krátko po polnoci v nedeľu 28. februára došlo na ceste I/18 v katastri obce Stráňavy k čelnej zrážke osobného motorového vozidla Renault Megane s autobusom Scania. 40 ročný vodič Renaultu Megane  jazdil smerom zo Strečna do Žiliny, pričom z doposiaľ nezistených príčin prešiel s vozidlom do protismeru, kde čelne narazil do protiidúceho autobusu, ktorý viedol 43 ročný vodič z okresu Michalovce. Vodič autobusu v dôsledku nárazu zišiel mimo cestu vpravo, kde narazil do stromu a dopravnej značky. Osobné vozidlo bolo odrazené mimo vozovku vpravo v smere jazdy na Žilinu. Pri dopravnej nehode 40 ročný vodič Renaultu Megane utrpel zranenia nezlučiteľné so životom. V autobuse sa zranili vodič a dvaja cestujúci, ktorí boli po ošetrení prepustení do domáceho liečenia. Požitie alkoholických nápojov u vodiča autobusu polícia nezistila. U vodiča Renaultu Megane bude vykonaná pitva. Hmotná škoda na vozidlách a dopravnej značke  je odhadnutá na cca 12.700,-€. Okolnosti dopravnej nehody šetrí polícia v Žiline.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu