Rajecké Teplice a aplikácia City Monitor


Foto: Rajecké Teplice a aplikácia City Monitor

V Rajeckých Tepliciach sa dočkali občania aj návštevníci zaujímavej novinky. Všetky nežiadúce situácie, s ktorými sa v Rajeckých Tepliciach stretnú, môžu po novom nahlasovať pomocou svojho smartfónu - jednoducho vďaka aplikácii City Monitor. Bližšie už informácie z oficiálnej stránky Rajeckých Teplíc:

Projekt City Monitor predstavuje atraktívny a inovatívny nástroj na komunikáciu medzi zástupcami miest a ich obyvateľmi využívajúc mobilné technológie. City Monitor prináša obyvateľom možnosť posielať svoje podnety prípadne návrhy na vylepšenie, ktoré v meste postrehnú, rýchlo, bezplatne a jednoducho zo svojho mobilného telefónu.

Výtlky, poškodené dopravné značenie, neporiadok, či nefunkčné verejne osvetlenie? Všetko tieto nežiaduce situácie môžu občania svojej samospráve cez mobilnú aplikáciu City Monitor nahlásiť, vrátane popisu a fotodokumentácie problémovej situácie. Aplikácia hlásenie ihneď zaeviduje spolu s informáciou o presnej adrese miesta, kde bolo vytvorené. Následne sa podnet automaticky zobrazí vo webovej časti riešenia, kde bude povereným zástupcom mesta spracovaný a pridelený kompetentnej osobe, ktorá sa postará o jeho vybavenie.

Celý proces vybavenia svojho podnetu občan sleduje cez stiahnutú aplikáciu vo svojom mobilnom telefóne, z ktorého bol podnet odoslaný. City Monitor môžu občania využívať zadarmo nielen prostredníctvom mobilnej aplikácie, ale i cez webovú stránku www.citymonitor.sk, kde možno hlásiť nedostatky či poruchy v meste podobne jednoducho ako v mobilnej aplikácii.”

Privítali by ste podobnú aplikáciu aj v Žiline??


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu