Na hokeji niekto odpálil delobuch, hra musela byť prerušená


Foto: Na hokeji niekto odpálil delobuch, hra musela byť prerušená Foto: ilustračné
V dnešnom hokejovom zápase MsHK DOXXbet Žilina proti HC 05 iClinic Banská Bystrica došlo v 36 minúte a 45 sekunde k incidentu, kvôli ktorému boli hlavní rozhodcovia nútení zápas na krátky čas prerušiť a hráčov poslať do kabín. “Na žilinskom zimnom štadióne niečo buchlo, zrejme niekto odpálil nejakú pyrotechniku. Na tribúnach prevládajú negatívne emócie po niekoľkých pádoch domácich hráčov a mlčaniu pánov v pásikavom,” uvádza sa na stránkach onlajny.eu, ktoré prinášajú priamy textový prenos zo zápasu.

Incident s delobuchom si vyžiadal krátku prestávku, po chvíli vyprevadila usporiadateľská služba mladíkov, ktorí sa mali dopustiť jeho vhodenia. “Na štadióne je ohlásená prestávka a hráči idú do kabín. Dôvodom je delobuch a usporiadateľská služba vyprevádza mladíkov, ktorí odpálili delobuch,” upresňuje portál onlajny.eu

Po krátkej dobe sa hráči oboch tímov vrátili na ľadovú plochu a dohrali druhú tretinu. Medzi fanúšikmi Žiliny a Banskej Bystrice panuje rivalita, pri poslednom zápase v Banskej Bystrici nebolo približne 200 fanúšikov Žiliny vpustených na štadión. Dôdovom boli podľa stanoviska bystrického klubu výtržnosti, medzi fanúšikmi sa spomínal nedostatok lístkov a nepripravený sektor pre hosťujúcich fanúšikov. Tieto informácie však HC 05 iClinic Banská Bystrica dementoval.

Fanúšikovia Žiliny, ktorých sa na zápase zišlo okolo 150, sa od delobuchu dištancovali. Ten letel podľa očitých svedkov z priestorov spozna striedačiek.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: onlajny.eu