Sneženie dnes zaskočilo aj vodičov, cesty sú zjazdné no nehody pribúdajú


Foto: Sneženie dnes zaskočilo aj vodičov, cesty sú zjazdné no nehody pribúdajú
Galéria: 3 fotky

Sneženie, ktoré k nám zavítalo cez noc prinieslo 3 - 5 cm snehu. Cestári tentokrát nezaháľali a ráno sme mohli vyraziť na väčšinu hlavných ťahov a ciest v meste bez problémov. Horšie na tom boli cesty v mestských častiach a na sídliskách, kde bola hustá kaša. Dnes podcenili situáciu aj vodiči, ktorí v mnohých prípadoch neprispôsobujú jazdu stavu a povahe vozovky. Od včerajšieho večera máme hlásených viac ako 7 menších nehôd v meste a okolí.

“V mestských častiach a na sídliskách sú cesty katastrofálne, je to samá hustá kaša a jazdí sa po tom horšie, ako keby tam bol len čistý sneh,” píše nám Jana.

Aktuálne dokumentujú nehodu pri Tepličke nad Váhom (pri závode KIA), vďaka čomu sa na ceste v smere na Terchovú sa tvoria kolóny.

V nočných hodinách zasahovali žilinskí hasiči na Rajeckej ceste, kde vodič s vozidlom nabúral do zvodidiel a z auta začali vytekať prevádzkové kvapaliny. Ďalej evidujeme niekoľko drobných nehôd - škodových udalostí, ktoré stále pribúdajú.


V Závodí na ulici Škultétyho auto dostalo šmyk a narazilo do zábradlia pri ceste.

Na Solinkách na Obvodovej ulici zasa vodič vozidla značky Mercedes nedobrzdil a narazil do stĺpu verejného osvetlenia.

V ranných hodinách bola ohlásená dopravná nehoda 1 osobného vozidla ktoré narazilo do starého mosta v Krásne nad Kysucou.

“Rád by som sa “pochválil” čo dokáže prvé väčšie sneženie v Žiline narobiť. Cesty absolútne neodhrnuté a jedna nehoda za druhou,” píše nám čitateľ, ktorý zaslal aj fotografie.

Pre viac sledujte dopravný servis na adrese http://www.zilinak.sk/dopravny-servis





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu