Juraj z Bytče ukradol auto a unikal pred policajtmi. Skryl sa v lese, policajti ho aj tak chytili


Foto: Juraj z Bytče ukradol auto a unikal pred policajtmi. Skryl sa v lese, policajti ho aj tak chytili Foto: Žilinské Krimi

V rukách polície skončil 22-ročný mladík z okresu Bytča, ktorý najskôr vo štvrtok 17. decembra odcudzil v Bytči vozidlo Opel Vectra. V aute sa nachádzali aj doklady. Informovala o tom žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

“Mladíka v sobotu 19. decembra podvečer spozorovala policajná hliadka na odcudzenom vozidle v obci Petrovice. Vodičovi vozidla dávali znamenie na zastavenie, ktoré nerešpektoval a unikal pred policajnou hliadkou. Na úteku spôsobil dopravnú nehodu, pri ktorej narazil do zaparkovaného vozidla Škoda Favorit,” uviedla policajná hovorkyňa.

Policajti zistili, že 22-ročný Juraj má navyše právoplatne uložený trest zákazu vedenia motorových vozidiel. Mladíka poverený príslušník policajného zboru obvinil z prečinu krádeže a z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia.

Obvinenému mladíkovi hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody až na dva roky. Na obvineného bol podaný podnet na návrh na vzatie do väzby.

O celej udalosti informoval portál Žilinské Krimi vo svojom článku, kde nájdete aj rozsiahlu fotogalériu.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu